Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele PSD Republica Moldova, votat pe un loc eligibil pe lista de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Presedintele PSD Republica Moldova, votat pe un loc eligibil pe lista de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare

Presedintele Organizatiei PSD Republica Moldova, Victor Alexeev, a fost votat de catre social-democratii vasluieni pe un loc eligibil pe listele de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare, restul pozitiilor cu sanse la acest scrutin fiind ocupate de catre actuali parlamentari, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Zeci de incendii in Republica Moldova. Pompierii din toata tara au fost antrenati in stingerea focarelor

Pompierii din Republica Moldova au intervenit in 64 de cazuri pentru stingerea focarelor de vegetatie. Sase dintre acestea au avut loc doar in municipiul Chisinau, scrie unimedia. info. Serviciul.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: Fara imbunatatirea relatiilor cu Rusia, Moldova nu va supravetui

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat joi, 15 septembrie, ca Republica Moldova are nevoie de un parteneriat strategic si de imbunatatirea relatiilor cu Rusia, in caz contrar nu vom supravetui.

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase: Eu am incredere in PAS

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de presedintele al Republicii Moldova, Andrei Nastase, a declarat ca are incredere in formatiunea condusa de Maia Sandu, PAS. Raspunsul lui Nastase vine ca reactie la faptul ca Maia Sandu a sugerat recent ca nu are incredere deplina in Andrei Nastase.

Delegatie romano-germana in Republica Moldova

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) a organizat, in colaborare cu Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, o delegatie romano-germana in Republica Moldova avand ca scop informarea directa de la sursa si explorarea oportunitatilor de afaceri pe care aceasta le ofera. Impactul delegatiei a fost puternic in randul firmelor si institutiilor locale, acestea dovedind o mare deschidere pentru cooperare.

Republica Moldova a refuzat presedintia CSI. Federatia Rusa ii va lua locul

Republica Moldova a refuzat sa preia presedintia Comunitatii Statelor Independente. Conform regulii alfabetice, Rusia va lua locul Moldovei.

The New York Times: Rusia isi extinde influenta in Republica Moldova prin intermediul Bisericii Ortodoxe

Rusia incearca sa-si mentina influenta politica intr-un sir de state fragile, precum Republica Moldova, prin intermediul Bisericii Ortodoxe - scrie The New Yor Times intr-un amplu material publicat marti, 13 septembrie.

Republica Moldova si China vor semna un Acord de liber schimb

Republica Moldova si Republica Populara Chineza vor incepe pana la sfarsitul acestui an negocierile pentru elaborarea si semnarea Acordului de liber schimb dintre cele doua state.

Alegeri Republica Moldova. Partidele politice pot cheltui pana la 66 de milioane de lei pentru campania electorala

Comisia Electorala Centrala a stabilit marti, 13 septembrie, suma maxima pe care o pot cheltui partidele politice din Republica Moldova pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie 2016.

Miss Earth 2016: Tanara sexy care reprezinta Republica Moldova, clip de promovare la groapa de gunoi (VIDEO)

Tanara care va reprezenta Republica Moldova la concursul de frumusete Miss Earth 2016, Tatiana Ovcinicova, si-a lansat clipul de promovare pentru concursul la care va participa, clip care este filmat si la.

Iurie Leanca a aratat ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova

Iurie Leanca a aratat ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova, a precizat Victor Ponta intr-un mesaj de sustinere publicat pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )