Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Recep Erdogan cere eliminarea vizelor impuse de Romania

România Liberă România Liberă,
Presedintele Recep Erdogan cere eliminarea vizelor impuse de Romania

Presedintele Turciei Recep Erdogan a vorbit, miercuri, despre interesul turistilor ramani fata de tara sa, insa a precizat ca vizele impuse de Romania cetatenilor turci impiedica dezvoltarea relatiilor turistice, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Recep Erdogan, la Cotroceni: Lupta noastra impotriva terorismului trebuie sa continuie (VIDEO)

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, a vorbit, miercuri, la Palatul Cotroceni, despre procurorul turc care a fost ucis marti la Istambul, dar si despre relati dintre Romania si Turcia, informeaza B1 TV. Astfel,.

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, va veni miercuri in Romania

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, va face o vizita la Bucuresti, miercuri, cand va fi primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cei doi sefi de stat urmand apoi sa aiba o declaratie de presa comuna.

Recep Erdogan isi scurteaza vizita in Romania, in urma evenimentelor din Turcia

Presedintele Turciei Recep Erdogan a anuntat, miercuri, ca isi va scurta vizita in Romania, ca urmare a evenimentelor din Turcia, informeaza Mediafax.

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate.

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen.

Erdogan cere permisiunea ca Turkish Airlines sa opereze al patrulea zbor zilnic spre Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a solicitat autoritatilor romane permisiunea ca operatorul aerian Turkish Airlines sa opereze un al patrulea zbor zilnic intre Romania si Turcia, el amintind in acest context ca in Romania lucreaza peste 10. 000 de firme ale investitorilor turci, scrie Mediafax.

Erdogan isi scurteaza vizita in Romania din cauza atacului din Istanbul

ACTUALIZARE 14:18 Erdogan: Cred ca sprijinul Romaniei pentru aderarea Turciei la UE va fi si mai hotarat * Presedintele turc a ajuns la Guvern, pentru o discutie cu premierul Ponta Presedintele turc, Recep Erdogan, a apreciat, azi la Bucuresti, ca sprijinul Romaniei pentru aderarea Turciei la UE va fi si mai hotarat in perioada urmatoare, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca si Turcia si Uniunea Europeana ar avea de castigat din aceasta aderare.

Iohannis: Realizam un studiu de fezabilitate privind cablul energetic Romania-Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in prezent se face un nou studiu de fezabilitate legat de cablul energetic Romania-Turcia. intrebat daca a discutat cu presedintele Recep Erdogan despre proiectul privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )