Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

B1 B1,
Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Cred ca institutia Primei Doamne inca nu isi gaseste loc in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca institutia Primei Doamne nu-si gaseste, inca, loc in Romania. Cred ca institutia Primei Doamne inca nu isi g.

Madalin Ionescu va fi din nou tatic?

Madalin Ionescu ar putea sa se pregateasca sa devina din nou tatic, intrucat sotia lui, Cristina Siscanu, lasa de inteles ca este insarcinata! Uite ce a scris pe o retea de socializare! .

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta.

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata instantei pentru a da explicatii in dosarul referendumului. Pe 22 aprilie va avea loc dezbaterea finala in acest dosar (VIDEO)

20 Dezbaterea finala in dosarul referendumului va avea loc pe 22 aprilie. Liviu Dragnea se afla luni din nou in fata magistratilor pentru a da explicatii in dosarul referendumului, informeaza B1 TV.

Legaturi periculoase intre consilierii lui Iohannis: Cel mai nou colaborator, nas de cununie al sefului SRI

Presedintele Klaus Iohannis si-a adunat in jurul sau o echipa de consilieri intre care exista legaturi destul de stranse, respectiv care au relatii de afaceri cu persoane judecate in prezent. Cea mai recenta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )