Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: O serie de considerente politice au facut ca Romaniei sa nu ii fie ridicat MCV

România Liberă România Liberă,
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: O serie de considerente politice au facut ca Romaniei sa nu ii fie ridicat MCV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, co-presedinte ALDE, a declarat, vineri, ca exista o serie de considerente politice care au facut ca tarii noastre sa nu ii fie ridicat MCV, care a devenit mai mult de verificare, decat de cooperare. continuă pe România Liberă

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, prostit de un samsar de masini

Al doilea om in stat, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a prezentat, ieri, la Judecatoria Sectorului 6, de data aceasta in calitate de parte vatamata, informeaza Pro TV.

Calin Popescu Tariceanu: Noi avem deja experienta unei Europe cu mai multe categorii, cu mai multe clase

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca Romania a experimentat deja Europa cu mai multe viteze fiindca e diferita de celelalte state membre UE, avand in vedere ca a.

Calin Popescu Tariceanu, victima unui samsar de masini: Presedintele Senatului a ramas fara 14.500 de euro, iar acum isi cauta dreptatea in justitie

Al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu, a cazut prada samsarilor de masini. Presedintele Senatului i-a dat 14. 500 de euro unui barbat care i-a aratat niste poze cu o limuzina de lux pe care acesta.

Scandal intre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

ACTUALIZARE 08:20 Daniel Constantin: Probabil voi depune contestatia in instanta; nu pot sa fiu calcat in picioare Copresedintele ALDE, Daniel Constantin, a anuntat ca probabil astazi va depune contestatia in instanta privind decizia delegatiei permanente a formatiunii politice, de duminica. ----- Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, la Parlament, ca Daniel Constantin ar fi preferat sa se ajunga la o intelegere cu privire la repartizarea pozitiilor de conducere in partid, si nu sa se organizeze Congres, pentru a castiga un avantaj pe care nu il merita, dar el nu mai face niciun fel de intelegere cu acesta, in conditiile in care s-a fript o data, la alegerile parlamentare.

Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au discutat, separat, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea

Copresedintii ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin au discutat, marti, cu seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, insa niciunul nu a declarat jurnalistilor care au fost subiectele dezbatute.

Radu Banciu, despre criticile lui Ludovic Orban la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Astea sunt niste idei obosite pe care politicienii, din cand in cand, le mai rascolesc precum faci, la tara, cu fanul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre criticile aduse de Ludovic Orban la adresa ALDE si a lui Calin Popescu Tariceanu. Liberalul a catalogat ALDE drep.

Scandal intre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, la Parlament, ca Daniel Constantin ar fi preferat sa se ajunga la o intelegere cu privire la repartizarea pozitiilor de conducere in partid, si nu sa se organizeze Congres, pentru a castiga un avantaj pe care nu il merita, dar el nu mai face niciun fel de intelegere cu acesta, in conditiile in care s-a fript o data, la alegerile parlamentare.

Tariceanu s-a intalnit, marti, cu ambasadorul Olandei la Bucuresti. Viitorul UE si cooperarea bilaterala dintre cele doua state au fost printre subiectele abordate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit, marti, cu ambasadorul Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, Stella Ronner Grubacic, abordand teme precum cooperarea bilaterala dintre Romania si Olanda, situatia interna din cele doua tari si viitorul UE.

Un vicepresedinte ALDE solicita convocarea Comisiei de fuziune PC-PLR pentru rezolvarea conflictului Constantin-Tariceanu

Corneliu Pascu, vicepresedinte ALDE si fost senator, cere copresedintilor partidului, Daniel Constantin si Calin Popescu-Tariceanu, sa convoace Comisia de fuziune a partidului, organism care ar putea sa puna capat conflictului intern aparut intre cei doi lideri ai ALDE, transmite News. ro.

Sorin Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu si Tariceanu

Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca, in opinia lui, cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa anul 1989 ar fi fost o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta, Mugur Isarescu si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )