Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Antena3 Antena3,
Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ajunge astazi din nou in fata judecatorilor. Magistratii trebuie sa decida daca admit sau nu cererea DNA de prelungire a arestului l. continuă pe Antena3

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, ramane in arest la domiciliu

Update 21. 20 - Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ramane in arest la domiciliu. Molot este urmarit penal pentru trafic de influenta, luare de mita, abuz in serviciu,.

Mircea Molot ajunge din nou in fata judecatorilor. Procurorii DNA Alba Iulia solicita prelungirea arestului la domiciliu

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, este prezent in 5 ianuarie din nou in fata judecatorilor. DNA Alba Iulia solicita Tribunalului Alba prelungirea masurii de arestare preventiva a acestuia si a celorlalti patru inculpati in dosarul de coruptie.

Seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, si apropiatii sai au primit inca o luna de arest la domiciliu

Tribunalul Alba a decis astazi prelungirea masurilor de arest la domiciliu pentru Mircea Molot, Tiberiu Balint, Robertto Venter, Vasile Axinte si Milica Pup, anchetati in dosarul DNA privind contractele atribuite ilegal de Consiliul Judetean Hunedoara.

Mii de manifestanti mobilizati din nou contra premierului Viktor Orban

Mii de persoane au manifestat din nou ieri la Budapesta contra primului ministru ungar Viktor Orban, denuntand ceea ce ei percep a fi o apropiere a statului fata de Rusia, potrivit AFP.

Statul si Fondul Proprietatea, din nou, sprijinul BVB

Bursa de la Bucuresti a incheiat 2014 in urcare cu 9,07%, indicele BET ajungand la 7083 puncte, pe fondul unei medii zilnice a tranzactiilor de 11,7 milioane de euro, mai mare cu 15,4% fata de 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )