Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: Cred ca DNA nu poate actiona sezonier. M-as bucura daca ar iesi si EADS

Presedintele Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu campania electorala. Cred ca DNA nu poate actiona sezonier, oricine poate judeca ca se pute.

Basescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare intre serviciul roman si cel francez

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Elena Udrea a fost urmarita de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmarita pas cu.

Adelin Petrisor publica, pe blog, reactia Alinei Bica, dupa ce a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile cu Elena Udrea: Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?

Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?.

Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

Jurnalistul Adelin Petrisor de la TVR a publicat pe blogul personal o inregistrare audio in care sefa DIICOT, Alina Bica, are o reactie nervoasa cu privire la fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea intr-o excursie la Paris.

Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au facut shopping de lux in capitala Frantei

Imagini explozive cu candidata preferata a lui Traian Basescu la prezidentiale. Elena Udrea a spart mii de euro, intr-o calatorie de weekend la Paris, in luna februarie a acestui an. Lucrurile devin cu adevarat i.

Traian Basescu la B1Tv: Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina.

Traian Basescu: Este important ca Elena Udrea sa obtina un procentaj acceptabil ca sa consolideze PMP

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in cadrul meisiunii AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca o sustine pe Elena Udrea din convingere si este important ca aceasta sa obtina un.

Traian Basescu: Este important ca Elena Udrea sa obtina un procentaj acceptabil ca sa consolideze PMP (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in cadrul meisiunii AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca o sustine pe Elena Udrea din convingere si este important ca aceasta sa obtina un.

Traian Basescu, despre ofiterul acoperit: Nu e un lucru rau, dar ca presedinte esti manevrabil

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca nu este un lucru rau ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit, insa reprezinta un risc pentru.

Traian Basescu, despre dosarul retrocedarilor ilegale: E mult fals si el trebuie oprit

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca trebuie oprite retrocedarile ilegale. Trebuie dat ceasul inapoi imediat si verificate marile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )