Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu: Este clar ca serviciile s-au implicat in campania electorala

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Este clar ca serviciile s-au implicat in campania electorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a declarat ca justitia a inlocuit campania electorala, in conditiile in care candidatii la alegerile prezidentiale sunt foarte slabi. continuă pe România Liberă

Basescu: Este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala. Pozele cu Udrea, facute cu ajutorul serviciilor franceze

Serviciile secrete s-au implicat im campania electorala din Romania, iar fotografiile cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, la Paris au fost realizate si cu sprijinul serviciilor secrete franceze, a afirmat,.

Victor Ponta, ironizat de Traian Basescu: Este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, tinta ironiilor presedintelui Traian Basescu! Seful statului a declarat, amuzat, ca prim-ministrul este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Presedintele, care.

Traian Basescu: Este important ca Elena Udrea sa obtina un procentaj acceptabil ca sa consolideze PMP

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in cadrul meisiunii AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca o sustine pe Elena Udrea din convingere si este important ca aceasta sa obtina un.

Traian Basescu: Este important ca Elena Udrea sa obtina un procentaj acceptabil ca sa consolideze PMP (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in cadrul meisiunii AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca o sustine pe Elena Udrea din convingere si este important ca aceasta sa obtina un.

Traian Basescu: Serviciile secrete s-au implicat in campanie, desi pe 10 septembrie am atentionat sa nu o faca. Voi avea o discutie luni, dupa primul tur (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala, desi i-a chemat la.

Presedintele Traian Basescu, in direct la B1TV, de la ora 20.00

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistei Madalina Puscalau, la emisiunea Buna seara Romania, de la B1Tv, incepand cu ora 20.

Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost in situatia sa aleaga dintr-o lista de candidati atat de slabi

Premierul si-a cumparat voturile, a distribuit vreo trei miliarde lei * Serviciile s-au implicat in campanie Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca tara noastra nu a fost niciodata in situatia actuala, de a alege un presedinte dintr-o lista de candidati atat de slabi. Potrivit domniei sale, campania electorala a fost aproape inexistenta.

Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

VIDEO. Traian Basescu: Justitia e libera de presiuni. Dosarul Microsoft este un dosar romanesc. Niciodata nu am primit vreo informatie de la SIE despre Microsoft

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala, informeaza B1. Nu vreau sa fiu un jucator in campanie. Mi-am anuntat doar sprijinul pentru Elena Udrea, candidatul PMP, si in rest nu ma intereseaza. Sunt tinta atacurilor tuturor. Liberalii si pesedistii invitati in emisiuni ma ataca, a spus seful statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )