Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a nascut in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala. Ioana Basescu a nascut un baietel, in jurul orei 07:50. Este s. continuă pe Antena3

FOTO. Traian Basescu este din nou bunic! Ioana a nascut un baietel in aceasta dimineata

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana, a nascut un baietel, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala.

Presedintele PPE, Joseph Daul, se intalneste cu presedintele Traian Basescu si cu reprezentantii partidelor de dreapta din Romania

Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al PPE din cadrul Parlamentului European, Joseph Daul, va avea, marti, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu,.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt publicat de Administratia Prezidentiala.

Basescu: Regimul Basescu inseamna sapte ani cu Tariceanu si Ponta, un an cu PSD la guvernare! Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el.

Basescu: Tariceanu e un Agamita Dandanache, Ponta e tot un pisicut. Basistii sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el, cu referire la Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu care au semnat astazi un acord de formare a USL.

Ultimele mesaje ale lui Traian Basescu, inaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 Declaratie integrala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avut, vineri seara, o ultima iesire publica inaintea alegerilor prezidentiale de duminica. Principalul mesaj transmis de seful statului a fost ca electoratul sa depuna orice.

VIDEO Traian Basescu, declaratii la 18.40. Pe cine sustine?

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

18:30 Declaratii de presa Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu va sustine, vineri, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la 18. 30, informeaza Administratia Prezidentiala.

VIDEO Traian Basescu ii cheama la vot pe toti romanii. Ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Fac apel la toti romanii de buna credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu isi lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii . ) Eu ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. E rugamintea mea la toti cei care vreodata au avut incredere in mine, a declarat seful statului.

VIDEO Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni: Domnu' presedinte, sunt convins ca aveti dreptate, eu sunt cu totul de acord

Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Leu la televizor, pisicut la Cotroceni tot pisicut a fost si la Bruxelles cand a primit lista de la domnul Barroso), este comentariul lui Traian Basescu la scurta inregistrare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )