Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu ii cheama la vot pe toti romanii. Ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu ii cheama la vot pe toti romanii. Ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Fac apel la toti romanii de buna credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu isi lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii . ) Eu ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. E rugamintea mea la toti cei care vreodata au avut incredere in mine, a declarat seful statului. continuă pe Hotnews

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Si Ponta a publicat un filmulet

Traian Basescu: Fac o mentine speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot. Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Ponta i-a raspuns cu o MANEA

Traian Basescu: Fac o mentiune speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot! Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

VIDEO Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni: Domnu' presedinte, sunt convins ca aveti dreptate, eu sunt cu totul de acord

Traian Basescu a postat un nou film cu Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Leu la televizor, pisicut la Cotroceni tot pisicut a fost si la Bruxelles cand a primit lista de la domnul Barroso), este comentariul lui Traian Basescu la scurta inregistrare.

VIDEO Traian Basescu, declaratii la 18.40. Pe cine sustine?

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

LIVE TEXT Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din strainatate sa voteze

Traian Basescu: Le cer romanilor sa mearga la vot, indiferent ude s-ar afla sau ar fi.

UPDATE Crin Antonescu: Adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Imensa mascarada cu USL 2, o butaforie de tip comunistoid, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Fostul lider al liberalilor, care a fost absent pe perioada campaniei electorale, a caracterizat drept o imensa mascarada anuntul lui Victor Ponta si Tariceanu privind infiintarea noului USL si a precizat ca acest lucru l-a determinat sa se prezinte duminica la vot.

Ultimele mesaje ale lui Traian Basescu, inaintea alegerilor din 16 Noiembrie 2014 Declaratie integrala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avut, vineri seara, o ultima iesire publica inaintea alegerilor prezidentiale de duminica. Principalul mesaj transmis de seful statului a fost ca electoratul sa depuna orice.

Traian Basescu, despre amenintarile cu puscaria primite de la candidatul PSD: Sunt specifice politicienilor din anii 50, cand Ana Pauker domnea prin Romania (VIDEO)

Traian Basescu le-a dat celor doi candidati la prezidentiale un drept la replica, cu cateva ore inainte de incheirea campaniei prezidentiale. Anumiti politicieni din acelasi partid au incercat tot felul de.

Presedintele Traian Basescu este din nou bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, a nascut in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Capitala. Ioana Basescu a nascut un baietel, in jurul orei 07:50. Este s.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt publicat de Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )