Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European, care are loc la Bruxelles. continuă pe România Liberă

Traian Basescu va participa miercuri la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va participa, miercuri, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, la Bruxelles. Administratia Prezidentiala anunta ca seful statului va sustine declaratii de presa,.

Presedintele Traian Basescu face declaratii la ora 18.00, dupa esecul discutiilor cu premierul Victor Ponta pe reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 18. 00, dupa ce intanirea programata astazi cu premierul Victor Ponta pe tema reducerii CAS cu 5 puncte procentuale s-a incheiat fara niciun rezultat.

Premierul Victor Ponta merge luni la consultari cu presedintele Traian Basescu

Premierul Victor Ponta va merge luni la ora 16. 00 la Cotroceni pentru consultari cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Presedintele a solicitat o discutie pe acest subiect si a spus ca nu va promulga legea.

VIDEO Basescu: Reducerea CAS este o masura electorala pripita care va aduce noi taxe populatiei

Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale este o masura pripita, electorala, care va duce la taxe suplimentare pentru populatie dupa alegerile prezidentiale, a declarat presedintele Traian Basescu. El a mai precizat ca impactul masurii este de 5 miliarde de lei, iar la aceasta se vor adauga alte 6 miliarde de lei din reducerea deficitului structural la 1% din PIB, Guvernul fiind nevoit sa caute suplimentar 11 miliarde de lei in 2015.

VIDEO Basescu: Reducerea CAS este o masura electorala, pripita, care va duce la taxe suplimentare pentru populatie. Va fi recuperata intr-o forma sau alta

Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale este o masura pripita, electorala, care va duce la taxe suplimentare pentru populatie dupa alegerile prezidentiale, a declarat presedintele Traian Basescu. El a mai precizat ca impactul masurii este de 5 miliarde de lei, iar la aceasta se vor adauga alte 6 miliarde de lei din reducerea deficitului structural la 1% din PIB, Guvernul fiind nevoit sa caute suplimentar 11 miliarde de lei in 2015.

UPDATE Consultarile Traian Basescu - Victor Ponta pe tema reducerii CAS s-au incheiat. La intalnirea de la Cotroceni a participat si ministrul Finantelor

Ora 16:46: Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta pe tema legii privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale s-a incheiat. La discutiile de la Palatul Cotroceni a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, anunta Agerpres. De asemenea, au fost prezenti consilierii prezidentiali Bogdan Dragoi si Claudiu Dinu si purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat, a fost o discutie neplacuta. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS, la care a participat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. N-a fost niciun fel de discutie serioasa pentru ca presedintele avea un calendar strict politic. Intalnirea de azi nu isi avea rostul. Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu, am aflat ca studiile la Harvard nu sunt nimic fata de studiile domniei sale. Eu sunt obisnuit, pentru doamna Petrescu cred ca a fost o experienta neplacuta. Nu ma cert nici cu presedintele, nici cu altcineva. A fost o discutie neplacuta, a declarat Ponta. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

UPDATE VIDEO Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS: Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic

Inregistrarea discutiei dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru. Inregistrarea a fost difuzata dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului de comportament badaranesc fata de Ioana Petrescu, in timpul discutiilor care au avut ca tema proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte, masura considerata nesustenabila de Traian Basescu.

Convorbire telefonica Traian Basescu - Petro Poroshenco despre criza din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenco, la solicitarea partii ucrainene. Potrivit unui comunicat difuzat de Presedintie, liderul ucrainean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sprijinul constant acordat de Romania mai ales in aceasta perioada dificila. In schimb, seful statului l-a asigurat pe Poroshenco de faptul ca Romania intelege si sustine deplin actiunile legitime ale autoritatilor pentru apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

Victor Ponta dupa intalnirea de la Cotroceni cu Traian Basescu pe tema reducerii CAS: Ne-am certat!

Ne-am certat!, a declarat premierul Victor Ponta pentru Mediafax, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Surse oficiale declarasera anterior ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )