Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presedintele Traian Basescu participa la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului. Printre teme, Reunirea Basarabiei cu Romania

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu participa la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului. Printre teme, Reunirea Basarabiei cu Romania

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu participa luni la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la cea de-a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO.

Traian Basescu participa la lucrarile Celei de-a XI-a editii a Universitatii de Vara de la Izvorul Muresului din Harghita

Presedintele Traian Basescu participa luni la lucrarile Celei de-a XI-a editii a Universitii de Vara de la Izvorul Muresului din judetul Harghita, cunoscuta Universitatea Romanilor de Pretutindeni.

Ce a facut presedintele Traian Basescu vineri noapte, pe litoral

Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva ore, vineri seara, intr-un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, impreuna cu sotia sa, Maria, seful statului spunand ca s-a simtit bine acolo,.

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook. Seful statului a postat fotografii din elicopter cu autostrada Nadlac-Arad. Postarea este insotita de declaratiile extrem de critice facute ieri de.

Presedintele Traian Basescu a criticat intentia de majorare a unor taxe

Presedintele Traian Basescu a criticat, miercuri, intentiile Guvernului sa majoreze unele taxe in conditiile in care fondurile europene nu sunt utilizate la maxim.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta. Seful statului participa la vernisajul unei expozitii dedicate monarhiei

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

UPDATE Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie persoana si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

VIDEO Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie personala si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

Traian Basescu va participa, maine, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu va participa, maine dimineata, la ora 09:00, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO, potrivit surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )