Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Basescu participa luni la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Adevărul Adevărul,
Presedintele Basescu participa luni la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la cea de-a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO. continuă pe Adevărul

Harghita: Presedintele Basescu va participa, luni, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Cea de-a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului il va avea invitat si pe presedintele TraianBasescu, luni, ocazie cu care se va discuta despre Romania si romanii de la frontiera.

Presedintele Traian Basescu participa la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului. Printre teme, Reunirea Basarabiei cu Romania

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii.

Traian Basescu va participa, maine, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu va participa, maine dimineata, la ora 09:00, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO, potrivit surselor de presa.

Traian Basescu participa la lucrarile Celei de-a XI-a editii a Universitatii de Vara de la Izvorul Muresului din Harghita

Presedintele Traian Basescu participa luni la lucrarile Celei de-a XI-a editii a Universitii de Vara de la Izvorul Muresului din judetul Harghita, cunoscuta Universitatea Romanilor de Pretutindeni.

Traian Basescu va participa maine la Scoala de Vara de la Izvorul Muresului. ...

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO, anunta Mediafax. Participarea sefului statului la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului a fost confirmata pe site-ul Presedintiei, unde se arata caTraian Basescu va participa la eveniment luni, de la ora 9. Presedintele executiv al Fundatiei Nationale pentru .

Catalin Harnagea (SIE): Presedintele Basescu ar trebui sa reactioneze in cazul Jobbik

Presedintele Traian Basescu ar trebui sa reactioneze la declaratiile extremiste ale liderului Jobbik, a spus Catalin Harnagea, fost director SIE, duminica, la Antena 3. Reactia Ministerului de Externe este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )