Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Ucrainei, infectat cu COVID-19. Volodimir Zelenski a fost internat de urgenta

B1 B1,
Presedintele Ucrainei, infectat cu COVID-19. Volodimir Zelenski a fost internat de urgenta

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a fost confirmat cu noul coronavirus, avand nevoie de internare de urgenta, scrie Fox News. Presedintele Ucrainei, infectat cu COVID-19 si internat de. continuă pe B1

Presedintele Ucrainei, infectat cu COVID-19

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost spitalizat dupa ce a contractat noul coronavirus la inceputul acestei saptamani, a informat joi presa locala, citand o oficialitate prezidentiala, transmite Reuters.

Zelenski a fost internat in spital dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a fost internat in spital dupa ce a contractat Covid-19 la inceputul acestei saptamani, relateaza presa locala citand un oficial al administratiei prezidentiale, transmite Reuters.

Presedintele Ucrainei, spitalizat dupa infectarea cu SARS-CoV-2

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost spitalizat dupa ce a contractat noul coronavirus la inceputul acestei saptamani, a informat joi presa locala, citand o oficialitate prezidentiala, transmite Reuters.

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Cum se simte presedintele Ucrainei, dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Primele vesti despre starea lui de sanatate

Luni, Presedintele ucrainean Volodymyr Zelensky a declarat ca este pozitiv pentru noul coronavirus. Ulterior a fost internat in spital dupa ce a contractat coronavirus la inceputul acestei saptamani, spune un oficial prezidential. Presedintele ucrainean Volodymyr Zelensky infectat cu COVID-19 Dupa ce a fost internat, Presedintele Volodymyr Zelensky a spus ca va continua sa lucreze. Volodymyr .

Coronavirus in lume: Bilantul global a depasit pragul de 52 de milioane de cazuri SUA inregistreaza un nou record, presedintele Ucrainei a fost spitalizat

La acest moment, numarul total de cazuri de infectii cu Covid-19 a ajuns la 52. 018, din care 1. 476 sunt decese, iar 36. 973 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor actualizate pe platforma worldometers. info. SUA au inregistrat din nou un record de imbolnaviri confirmate in ultimele 24 de ore. Presedintele Ucrainei a fost internat in spital dupa ce a fost confirmat cu infectia cu noul coronavirus. 15: OMS discuta cu institutul rus care a realizat Sputnik V in vederea aprobarii utilizarii de urgenta a vaccinului13. 50 Un alpinist de 81 de ani vrea sa escaladeze Himalaya, in semn de omagiu pentru victimele pandemiei13. 25 Noi restrictii introduse in Bulgaria.

Danut Lupu, in stare grava de sanatate. Fostul fotbalist a fost internat la ATI, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Danut Lupu 53 de ani) se afla intubat la sectia ATI a Spitalului Colentina, din Bucuresti. Fostul international a fost depistat pozitiv cu COVID-19. COVID-19 s-a manifestat foarte puternic in weekend-ul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )