Libnet.ro
UNICEF

16:45

PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Hotnews Hotnews,
 PressOne: Cine sunt si ce vor medicii din Romania care au semnat o scrisoare impotriva legii vaccinarii

Peste 100 de doctori au semnat o scrisoare prin care cer Parlamentului Romaniei sa respinga legea vaccinarii. Jurnalistii de la PressOne i-au contactat pe cativa pentru a intelege cum au ajuns acestia sa faca un apel cu puternice accente antivaccinare. continuă pe Hotnews

Digi24: VIDEO EXCLUSIV Opt muncitoare din Romania au fost duse in Italia cu avionul privat. Angajatorul spune ca sunt indispensabile

Proprietarul unei vinarii din Italia a inchiriat un avion privat pentru a aduce la lucru opt muncitoare din Romania despre care spune ca ii sunt indispensabile. De mai bine de un deceniu, femeile merg de doua ori pe an in peninsula pentru a-l ajuta la vie. Anul acesta, din cauza restrictiilor cauzate de Covid-19, ele au fost intoarse de la granita cu Ungaria. Dar, pentru ca sunt de neinlocuit, italianul a inchiriat un avion privat care a aterizat la Cluj de unde au fost preluate cele 8 femei.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

Cristoiu, teorie-bomba. Care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu dezvaluie care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan, afirmand ca zazania intre cele doua tabere este rezultatul luptei pentru putere in partid si in stat, o meteahna veche a politicienilor romani.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

Premiera mondiala: Primul bebelus din lume care a urmat un tratamnt cu canabis

Un nou-nascut din Marea Britanie este primul bebelus din lume care a participat la o terapie cu canabis. Oscar a fost nascut pe 11 martie la Spitalul Universitar Norfolk si Norwich NNUH).

Premiera mondiala: Primul bebelus din lume care a urmat un tratamnt cu canabis

Un nou-nascut din Marea Britanie este primul bebelus din lume care a participat la o terapie cu canabis. Oscar a fost nascut pe 11 martie la Spitalul Universitar Norfolk si Norwich NNUH).

Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Muntenegru este primul stat din Europa care reuseste sa invinga temutul virus, la 68 de zile de la depistarea primelor cazuri de Covid-19 pe teritoriul sau. De 20 de zile, in Muntenegru nu au mai fost raportate noi imbolnaviri.

Apare o noua pensie. Cine sunt romanii care ar beneficia de ea. Decizia e la Parlament

Un mesaj al deputatului Claudiu Nasui, USR, arata ca parlamentarii lucreaza la o lege prin care sa introduca o pensie noua in Romania. Aceasta este mascata sub numele renta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )