Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pretul la gigacalorie petru agentii economici din Bucuresti creste cu peste 30%

Hotnews Hotnews,
 Pretul la gigacalorie petru agentii economici din Bucuresti creste cu peste 30%

Pretul la gigacalorie pentru agentii economici alimentati din puncte termice urbane din Bucuresti creste de la 252 lei la 329,30 lei fara TVA, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gigacaloria se scumpeste si pentru agentii economici care se alimenteaza cu energie termica din puncte termice proprii de la 212,95, fara TVA la 294,40 lei, fara TVA. continuă pe Hotnews

Consilierii generali au decis: pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala se majoreaza

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti va creste de la 252,17 lei la 329,30 lei, fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii, potrivit proiectului de hotarare aprobat, miercuri, de consilierii generali.

Pretul gigacaloriei arde la buzunar: la cat ar putea creste pentru agentii economici din Capitala

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala ar putea creste de la 252,17 lei la 329,30 lei fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii.

APROBAT: pretul gigacaloriei arde la buzunar agentii economici din Capitala

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala va creste de la 252,17 lei la 329,30 lei fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii, potrivit.

Cristian Popescu Piedone a dizolvat toate organizatiile Partidului Conservator din Bucuresti

Prim-vicepresedintele Partidului Conservator, Cristian Popescu Piedone, a dizolvat luni toate organizatiile partidului din Bucuresti. Popescu Piedone a declarat luni ca a luat aceasta decizie dupa ce a vazut o .

Concluzia anchetei de la Institutul Oncologic din Bucuresti.

Principala cauza a neregulilor de la Institutul Oncologic Bucuresti IOB) a fost managementul defectuos al fostului director, informeaza Mediafax. Ministerul Sanatatii MS) a incheiat controlul la IOB si a decis aplicarea unor sanctiuni cu amenzi contraventionale in cuantum de 33. 000 de lei pentru mai multe nereguli, reorganizarea Consiliului de Administratie si sesizarea organelor competente de ancheta, pentru punerea in functiune cu intarziere a doua aparate achizitionate de catre minister, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )