Libnet.ro
UNICEF

15:15

Concluzia anchetei de la Institutul Oncologic din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Concluzia anchetei de la Institutul Oncologic din Bucuresti.

Principala cauza a neregulilor de la Institutul Oncologic Bucuresti IOB) a fost managementul defectuos al fostului director, informeaza Mediafax. Ministerul Sanatatii MS) a incheiat controlul la IOB si a decis aplicarea unor sanctiuni cu amenzi contraventionale in cuantum de 33. 000 de lei pentru mai multe nereguli, reorganizarea Consiliului de Administratie si sesizarea organelor competente de ancheta, pentru punerea in functiune cu intarziere a doua aparate achizitionate de catre minister, . continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: Managementul defectuos de la Institutul Oncologic Bucuresti a afectat calitatea serviciilor

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Pana a declarat luni ca principala cauza a neregulilor constatate la Institutul Oncologic Bucuresti IOB) a fost managementul defectuos al fostului director. De asemenea, pentru neregulile gasite au fost date amenzi in valoare de 33. 000 de lei.

Cristian Popescu Piedone a dizolvat toate organizatiile Partidului Conservator din Bucuresti

Prim-vicepresedintele Partidului Conservator, Cristian Popescu Piedone, a dizolvat luni toate organizatiile partidului din Bucuresti. Popescu Piedone a declarat luni ca a luat aceasta decizie dupa ce a vazut o .

Ca in filmele cu MAFIOTI: Un om de afaceri din Bucuresti a fost RAPIT si SECHESTRAT

Un om de afaceri din Bucuresti a simtit pe propria piele cum este sa fii rapit si sechestrat, ca in filmele cu mafioti. Barbatul a fost tinut captiv ore intregi intr-un depozit.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )