Libnet.ro
UNICEF

09:45

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate

Pretul zincului a urcat vineri, pe piata din Londra, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate, dupa ce presedintele american Donald Trump a calmat tensiunile internationale, afirmand ca este de acord sa respecte politica o singura China. continuă pe Ziarul Bursa

STARE DE URGENTA in California! Se prabuseste cel mai inalt baraj din SUA, autoritatile evacueaza din case 130.000 de oameni (VIDEO)

California se confrunta cu un mare pericol. Cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea sa se prabuseasca in orice moment din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autoritatile.

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

California: Circa 200.000 de persoane au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente au slabit cel mai inalt baraj din SUA (VIDEO)

Circa 200. 000 de persoane din nordul Californiei au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente din ultimele saptamani au slabit periculos de mult structura barajului Oroville, cel mai inalt baraj.

VIDEO. Cel mai inalt baraj din SUA este la un pas de provoca o catastrofa. Autoritatile americane au evacuate aproape 150.000 de oameni

Peste 150. 000 de persoane au fost evacuate din fata unui dezastru, dupa ce barajul cel mai inalt din SUA aproape s-a spart. Cel putin sase orase au fost evacuate de autoritati, iar in parallel, autoritatile incearca sa acopere bresa cu pietre aruncate din elicopter.

VIDEO TERIFIANT: Cel mai PRAF concurent din istoria Eurovision Romania a aparut anul acesta!

Concursul muzical Eurovision are rolul de a aduce in atentia publicului nume ale muzicii romanesti care concureaza pentru marele premiu, acela de a reprezenta Romania in finala.

Pretul minereului de fier a crescut la maximul ultimilor doi ani, dupa date din China

Pretul minereului de fier a crescut ieri la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, sustinute de date din China care au aratat ca importurile acestui minereu au avansat in ianuarie cu aproape 12%, relateaza MarketWatch.

Mihai Chirica, cere schimbarea lui Dragnea: E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine

Vicepresedintele PSD si primarul Iasului, Mihai Chirica, s-a remarcat in ultima luna ca un critic vehement al deciziilor luate la centru de catre Liviu Dragnea si de guvern. Acesta a criticat atat.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

2016, cel mai slab din ultimii 18 ani la infiintarea firmelor cu capital strain

Romania a inregistrat in 2016 cel mai slab an din ultimii 18 in privinta firmelor cu capital strain nou infiintate, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), citate de Agerpres .

Aproximativ 130.000 de oameni au primit ordin de evacuare, pentru ca cel mai inalt baraj din SUA a fost slabit de ploi

Aproximativ 130. 000 de oameni din nordul Californiei au primit ordin sa isi evacueze locuintele, dupa ce cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, a fost slabit de ploile abundente, relateaza Associated Press.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )