Libnet.ro
UNICEF

13:45

Aproximativ 130.000 de oameni au primit ordin de evacuare, pentru ca cel mai inalt baraj din SUA a fost slabit de ploi

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 130.000 de oameni au primit ordin de evacuare, pentru ca cel mai inalt baraj din SUA a fost slabit de ploi

Aproximativ 130. 000 de oameni din nordul Californiei au primit ordin sa isi evacueze locuintele, dupa ce cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, a fost slabit de ploile abundente, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Aproximativ 130.000 de oameni din nordul Californiei au primit ordin de evacuare

Aproximativ 130. 000 de oameni din nordul Californiei au primit ordin sa isi evacueze locuintele, dupa ce cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, a fost slabit de ploile abundente, relateaza Associated Press.

California: Circa 200.000 de persoane au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente au slabit cel mai inalt baraj din SUA (VIDEO)

Circa 200. 000 de persoane din nordul Californiei au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente din ultimele saptamani au slabit periculos de mult structura barajului Oroville, cel mai inalt baraj.

Dragos Bucur il sustine pe Mircea Marian: Banuiesc ca ai simtit ce simt si eu, neputinta de a lupta cu oameni care fac orice pentru mai multa putere

Domnule jurnalist, poate nu ai facut bine ce ai facut, dar eu tot te sustin, pentru ca banuiesc ca ai simtit ce simt si eu, neputinta de a lupta cu oameni care se ascund in spatele altora, care au interpusi si care fac orice pentru mai multa putere. Si trecand peste asta, ne vedem diseara in Piata:)), a spus Dragos Bucur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )