Libnet.ro
UNICEF

22:45

Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Preturile alimentelor la nivel global a atins cel mai scazut nivel din august 2010 pana in prezent, septembrie fiind a sasea luna de scaderi consecutive, marcand cea mai lunga perioada de declin de la sfarsitul anilor 1990, arata Organizatiei pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Samsung a inregistrat in al treilea trimestru cel mai mare declin din 2009, de 60%

Samsung Electronics a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare scadere a profitului operational din 2009 pana in prezent, respectiv 60%, ca umare concurentei crescute a Apple si a rivalilor din China,.

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Stalpul economic al Europei se clatina. Cea mai mare economie intra in RECESIUNE din cauza RUSIEI

Germania are probleme economice. Ultimul raport arata ca productia industriala a scazut cu 4% in luna august, fiind cel mai mare declin din 2009. Mai mult, comenzile au scazut la un minim al ultimilor cinci ani,.

O parte din noua instalatie de uree de la Azomures va sosi pe Dunare, in martie. Combinatul va fi cel mai mare producator de ingrasaminte pe o raza de 1.000 de km

Cele trei elemente ale noii instalatii de uree sunt reactorul, separatorul si o coloana de distilare, toate realizate de cea mai mare fabrica de profil din Ternitz, Austria, care face echipamente pentru cele mai mare companii din lume.

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, implineste 13 ani

F64 implineste 13 ani si sarbatoreste acest lucru prin cateva servicii si promotii pentru clienti. in acesti ani de activitate, F64 a crescut de la nivelul de startup pe piata foto-video din Romania la o pozitie de lider.

Subiectele zilei: Ziua fara apa calda nu a fost decat inceputul. Datoriile ascunse ar putea sista energia termica; Candidatii la prezidentiale au inceput campania cu un schimb de terenuri; Rusia a redevenit cea mai mare putere nucleara mondiala

Alba-neagra cu manualele scolare. Copiii din clasele I si a II-a vor ramane cel mai probabil anul acesta tot cu vechile manuale, sustin editorii, dupa ce si ultimele rezultate ale licitatiei anuntate de Ministerul Educatiei au fost contestate. Cei mai bogati romani din cele mai sarace judete: Cum a ajuns deputatul-fermier Iliuta la 4. 500 ha de teren si 15 milioane 65506;. Vasile Iliuta, agricultor din Baragan si membru al Parlamentului, recunoaste ca a dat spaga daca cineva i-a cerut.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )