Libnet.ro
UNICEF

01:06

Preturile apartamentelor din Bucuresti, mai mari in iulie cu 5,3% fata de luna precedenta. Cresterea este cea mai mare din acest an

B1 B1,
Preturile apartamentelor din Bucuresti, mai mari in iulie cu 5,3% fata de luna precedenta. Cresterea este cea mai mare din acest an

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in luna iulie cu 5,3 la suta fata de luna precendenta si cu 2,8 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza a homefinders. com,. continuă pe B1

Ce s-a intamplat cu preturile apartamentelor din Bucuresti in luna iulie

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cum au evoluat preturile apartamentelor in Craiova. Care sunt cele mai scumpe zone

Preturile pentru apartamentele din Craiova, in primele sase luni ale anului, au scazut cu 0,1% fata de anul trecut. Studiul a fost realizat Darian DRS SA, cel mai important jucator independent de pe piata de evaluari din Romania.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Samsung cere insolventa unuia dintre cei mai mari retaileri de electronice din Romania

Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata.

Cele mai mari cladiri din lume

Pe lista celor mai mari cladiri din lume figureaza si impresionanta cladire Casa Poporului din Bucuresti. insa ceea ce confera unei cladiri acest titlu nu este neaparat dimensiunea sau inaltimea, ci o combinatie intre cele doua.

Cele mai mari accidente de tren din istorie

Trenurile sunt considerate de multi specialisti in transporturi un mijloc de deplasare mult mai sigur fata de varianta folosirii autobuzelor sau propriilor masina, insa istoria ne-a aratat ca exista momente in care pot exista tragedii feroviare, din varii motive. adevarul. ro trece in revista cele mai mari accidente de tren din istorie.

INS: Salariul mediu a crescut in luna iunie. in ce domenii au fost inregistrate cele mai mari valori

Castigul salarial mediu a crescut in iunie cu 12 lei 0,7%) fata de luna anterioara, la 1. 818 lei net, cele mai mari valori fiind inregistrate in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5. 019 lei),.

Oprea cere sanctiuni mai mari pentru cei care ii agreseaza pe politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cere sanctiuni mai mari pentru faptele de ultraj comise asupra functionarilor statului, in contextul in care un politist al Brigadei Rutiere a fost calcat cu masina de un om de afaceri turc.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )