Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce s-a intamplat cu preturile apartamentelor din Bucuresti in luna iulie

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu preturile apartamentelor din Bucuresti in luna iulie

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de. continuă pe Antena3

Preturile apartamentelor din Bucuresti, mai mari in iulie cu 5,3% fata de luna precedenta. Cresterea este cea mai mare din acest an

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in luna iulie cu 5,3 la suta fata de luna precendenta si cu 2,8 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza a homefinders. com,.

ADMITERE FACULTATE TOAMNA 2015 BUCURESTI. Cand se desfasoara a doua sesiune de admitere la Universitatea din Bucuresti

La Universitatea din Bucuresti, cea de-a doua sesiune de admitere se desfasoara intre 3 si 23 septembrie.

Cum au evoluat preturile apartamentelor in Craiova. Care sunt cele mai scumpe zone

Preturile pentru apartamentele din Craiova, in primele sase luni ale anului, au scazut cu 0,1% fata de anul trecut. Studiul a fost realizat Darian DRS SA, cel mai important jucator independent de pe piata de evaluari din Romania.

O tanara din Bucuresti a fost violata noaptea trecuta

O tanara de 36 de ani a fost violata, miercuri noaptea, in Bucuresti. Femeia, de profesie maseuza, a fost contactata de un barbat pentru a programa o sedinta de masaj, dar, dupa ce a intrat in casa lui, a.

Incendiul care a cuprins mansarda unui bloc din Bucuresti a fost lichidat. Un pompier a ajuns la spital

40 - Incendiul izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala, a fost stins, insa cladirea ramane evacuata cat timp pompierii verifica daca este.

Incendiu la mansarda unui bloc din Bucuresti. Toti locatarii au fost evacuati

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de sase etaje, din zona 1 Decembrie din Capitala, pompierii intervenind cu 15 autospeciale de stingere si evacuand toti locatarii, potrivit.

Concert Morrissey, in premiera in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti

Morrissey canta in premiera la Bucuresti pe 14 octombrie, la Sala Palatului, anunta organizatorii evenimentului, Eventim.

Patru indivizi cu cagule au furat un bancomat din Bucuresti cu peste 100.000 de lei in el: intreaga operatiune a durat mai putin de 5 minute

Patru indivizi cu cagule pe fata au furat un bancomat din Capitala intr-un timp record. Dupa ce au fortat usa de la intrarea intr-un hol, hotilorle-a trebuie doar cateva minute pentru a infasura un cablu.

Mafia pietelor din Bucuresti: O batrana vinde zilnic pe jos, intre masini, pentru ca nu a avut bani si nici pile pentru a obtine o taraba in Piata Obor

O batrana de 88 de ani vinde zilnic in Bucuresti legume din propria gradina. Femeia din Mihailesti, judetul Giurgiu, face naveta de ani de zile pentru a-si castiga traiul. Pentru ca nu a avut bani si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2635 seconds )