Libnet.ro
UNICEF

07:15

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

B1 B1,
Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din. continuă pe B1

Iohannis a ratat ocazia de a parea un om normal: A respins Codul Fiscal din considerentul ridicol sa fie bine, ca sa nu fie rau, dar fara sa precizeze cum ar trebui sa fie, ca sa fie bine

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal in urma cu cateva saptamani pe motiv ca Romania are nevoie de relaxare fiscal, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta.

Eurgen Teodorovici a testat Codul Fiscal intr-un club de fite de pe litoral: Ministrul Casanova are o viata de adolescent rebel (VIDEO)

Ministrul de finante a lasat de-o parte grijile privind Codul Fiscal si s-a dus pe litoral unde s-a distrat alaturi de iubita sa. Eugen Orlando Teodorovici apare in imaginile surprinse de paparazzi alaturi.

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

Ce spune Mircea Geoana despre consultarile privind Codul Fiscal

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca discutiile cu privire la noul Cod Fiscal si la situatia macroeconomica sunt oportune si necesare si precizeaza ca va participa activ la acest demers.

La Ordinea Zilei: Codul Fiscal a fost sabotat de Guvern. Au luat masuri care ingreuneaza foarte tare bugetul

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, transmite, printr-un comunicat de presa, ca saluta initiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultari pe tema noului Cod Fiscal si spune ca PSD va fi.

Alina Gorghiu anunta pozitia PNL fata de dezbaterile privind Codul Fiscal

Alina Gorghiu anunta ca liberalii vor participa la discutiile pe tema Codului fiscal pe 17 si pe 19 august si oricand va fi necesar.

UNPR propune consultari pe Codul fiscal pe 19 august

UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului fiscal, acestea urmand sa aiba loc in Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formatiunii.

UNPR propune consultari pe Codul fiscal pe 19 august. Invitatia, trimisa si lui Ponta

UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului fiscal, acestea urmand sa aiba loc in Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta,.

Liberalii, bucurosi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu si Predoiu despre discutiile pe Codul fiscal

UNPR cheama toate partidele la discutii pentru a ajunge la un acord in privinta noului Cod Fiscal, iar liberalii se arata incantati de aceasta propunere. Consultarile ar urma sa aiba loc inaintea.

UNPR propune o data pentru consultari pe Codul fiscal. Invitatia, trimisa si premierului Ponta

UNPR a propus partidelor parlamentare sa se reuneasca pe data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului Fiscal, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )