Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prim vicepresedintele PNL Vrancea a picat Bac-ul la limba romana, sesiunea aceasta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prim vicepresedintele PNL Vrancea a picat Bac-ul la limba romana, sesiunea aceasta

Daniel Morosanu, Prim vicepresedintele PNL Vrancea si fost sofer al actualului ministru al Dezvoltarii, Ion Stefan, a picat examenul de bacalaureat pe care l-a sustinut la 42 de ani, transmite G4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bacalaureat la 42 de ani: Prim-vicepresedintele PNL Vrancea a picat BAC-ul la Limba romana, la care a luat 3,60 (presa locala)

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu, in varsta de 42 de ani, se numara printre cei care nu au reusit sa promoveze in prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Morosanu a luat nota 3,60 la Limba si literatura aromana, scrie Jurnal de Vrancea.

Daniel Morosanu, prim-vicepresedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Limba romana l-a tradat, geografia l-a ridicat

Daniel Morosanu, care are 42 de ani, a sustinut examenul de bacalaureat la Liceul Simion Mehedinti din Vidra, acolo unde sotia sa este secretara.

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea a dat BAC-ul la 42 de ani si l-a picat

Presedintele PNL Vidra si prim vicepresedinte al PNL Vrancea, Daniel Morosanu, care a sustinut exame.

Umilinta suprema! Ce nota a luat la limba romana politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani

Daniel Morosanu, prim-vicepresedintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta. Politicianul a luat nota 3,60 la Limba Romana. Umilinta totala! Ce nota a obtinut la limba romana politicianul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu, s-a facut de ras. Politicianul nu a reusit sa ia .

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Limba romana

Elevii care sustin luni dimineata proba de Limba si literatura romana, la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale, trebuie sa motiveze, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

Evaluare Nationala 2020, sesiunea speciala: Subiectele primite de elevi la Limba romana

Aproximativ 200 de elevi care nu au putut sustine Evaluarea Nationala in acelasi timp cu colegii lor, din cauza pandemiei de COVID-19, s-au inscris la etapa speciala a examenului, care a inceput luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana. La primul subiect, ei au avut de argumentat, intr-o compunere de cel putin 150 de cuvinte, apartenenta la basm a unui text la prima vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )