Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima eruptie a vulcanului Etna, in ultimii doi ani, marcata de aparitia fulgerelor vulcanice

România Liberă România Liberă,
Prima eruptie a vulcanului Etna, in ultimii doi ani, marcata de aparitia fulgerelor vulcanice

Vulcanul Etna, din Sicilia, a erupt, joi, pentru prima data in ultimii doi ani, si a cauzat aparitia de fulgere vulcnice pe cer, fenomen misterios, ce poate fi observat doar in timpul eruptiilor puternice. continuă pe România Liberă

Eruptia vulcanului Etna a dus la inchiderea unui aeroport din apropiere

Una dintre cele mai puternice eruptii din ultimele doua decade a vulcanului Etna, din Sicilia, a aruncat in aer un urias nor de cenusa neagra care a acoperit orasele din zona si a dus, joi, la inchiderea unui aeroport aflat la 70 de kilometri distanta, conform DPA.

Deputatul Florin Popescu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul Florin Popescu a fost condamnat, vineri, la doi ani de inchisoare cu executare si, in dosarul in care este acuzat ca a cerut si a primit peste 60 de tone de pui grill, de la administratorul unei firme, pentru a le distribui alegatorilor, in campania electorala din 2012.

Reghecampf a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, el semnand un contract pe doi ani si jumatate, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei.

Schengen: UE dezbate o prelungire cu pana la doi ani a controalelor la frontierele interne

Statele membre UE vor dezbate vineri, la Bruxelles, posibilitatea prelungirii cu pana la doi ani a controalelor la frontierele interne ale Spatiului Schengen, din cauza haosului migrator persistent la frontierele externe ale Uniunii, au informat surse concordante pentru AFP.

VIDEO Eruptie spectaculoasa a muntelui Etna

Craterul Voragine al muntelui Etna a erupt, pentru prima oara in ultimii doi ani, in noaptea de joi spre vineri, iluminand cerul coastei estice a Siciliei, anunta BBC.

Deputatul PMP acuzat ca a luat mita 50.000 - 60.000 pui grill, condamnat la doi ani de inchisoare

Deputatul PMP Florin Aurelian Popescu, acuzat de procurori ca ar fi primit mita pui in valoare de 485. 000 lei pentru a-i imparti alegatorilor din Dambovita, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare.

Deputatul Florin Popescu, condamnat la doi ani cu executare pentru ca ar fi primit spaga 60 de tone de pui grill pentru campania electorala din 2012

Deputatul Florin Popescu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia a fost data de Curtea Suprema si poate fi contestata la Completul de 5 Judecatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )