Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prima masura luata de Dan Petrescu de la revenirea la CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Prima masura luata de Dan Petrescu de la revenirea la CFR Cluj

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj si a semnat un contract valabil pentru urmatorii trei ani, iar tehnicianul formatiei din Gruia nu a intarziat sa ia prima decizie. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, inapoi la CFR Cluj - Va fi pe banca ardelenilor la meciul amical cu Gaz Metan

Telenovela intoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj pare sa fi ajuns la ultimul episod, Digisport anuntand ca antrenorul a batut palma cu campioana en-titre a Romaniei.

Ce urmeaza pentru Alin Minteuan dupa revenirea lui Dan Petrescu la CFR

Alin Minteuan a fost promovat de la echipa secunda a clubului CFR Cluj pentru a-l inlocui pe Antonio Conceicao, iar acum se vede dat la o parte pentru a-i face loc lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj

Cand lucrurile pareau ca s-au asezata pe fagasul normal la CFR Cluj si Alin Minteuan va conduce echipa pana la finalul sezonului, vineri dimineata a aparut informatia ca Dan Petrescu este la Cluj si s-a inteles cu oficialii liderului din Liga 1 Betano pentru a reveni pe banca tehnica.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj

Dan Petrescu51 de ani) a revenit laCFR Cluj, anunta Digi Sport. Bursucul va conduce azi, de laora 16:00, primul antrenament dupa revenirea la campioana Romaniei. Dan Petrescuii va.

CFR, mutare-bomba: S-a intors Dan Petrescu pe cel mai mare salariu din Romania! Stim cand va debuta pe banca

De la finalul sezonului regulat, s-a tot scris ca Dan Petrescu 51 de ani) e dorit inapoi in Gruia. Sefii CFR-ului au catalogat sistematic informatia drept o minciuna. Astazi, s-a dovedit ca mincinosi au fost ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )