Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima ninsoare din acest an in Bucuresti: 16 copaci cazuti si 10 masini avariate

Hotnews Hotnews,
 Prima ninsoare din acest an in Bucuresti: 16 copaci cazuti si 10 masini avariate

Zece masini au fost avariate in Bucuresti, dupa ce 16 copaci, 1 stalp si un cablu de electricitate au cazut din cauza ninsorii din ultimele ore, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, nu au fost victime. continuă pe Hotnews

Spania: Madridul se pregateste de cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii

Capitala Spaniei, Madrid si o mare parte din regiunea vecina Castilla-La Mancha, au fost vineri in alerta maxima pentru ceea ce meteorologii se asteapta sa fie cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii, ad.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania.

Cum se schimba viata lui Jador incepand din acest an. Prin ce momente dificile va trece manelistul

Viata lui Jador s-a schimbat extrem de tare in ultimii ani, dar mai cu seama chiar de la inceputul acestui an. Prin ce momente dificile trece celebrul cantaret si de ce are acum parte de niste lectii foarte importante de la viata? Momente dificile pentru Jador. Cum i s-a schimbat viata? Jador a avut parte .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )