Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Hotnews Hotnews,
 Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania. continuă pe Hotnews

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Romanii pot alege singuri cu ce vaccin impotriva COVID sa se vaccineze - Pfizer sau Moderna?

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri. intrebat daca o persoana va putea alege singura cu ce vaccin sa se imunizeze, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, a spus ca decizia va apartine personalului din centrele de vaccinare, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca dozele livrate de Moderna sunt intr-un numar incomparabil mai mic fata de dozele livrate prin contractul cu Pfizer .

VALERIU GHEORGHITA: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca prima transa de vaccin de la Moderna este asteptata sa soseasca miercuri in Romania.

UE, acord pentru achizitionarea a inca 300 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech

Uniunea Europeana a securizat inca 300 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech, dublandu-si astfel cantitatea de ser. in majoritatea statelor membre ale UE, campania de.

in urmatoarele zile vor ajunge in Romania primele doze din vaccinul contra Covid al Moderna Este exclus sa fie combinat cu cel al Pfizer - secretar de stat

In urmatoarele zile vor ajunge si in Romania primele transe de vaccin impotriva COVID-19 produs de compania Moderna, proaspat aprobat la nivelul UE, a declarat la B1 TV Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Acesta a spus ca alegerea intre cele doua tipuri de vaccin pentru imunizarea populatiei va ramane la latitudinea medicilor.

Prima ninsoare din acest an in Bucuresti: 16 copaci cazuti si 10 masini avariate

Zece masini au fost avariate in Bucuresti, dupa ce 16 copaci, 1 stalp si un cablu de electricitate au cazut din cauza ninsorii din ultimele ore, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, nu au fost victime.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )