Libnet.ro
UNICEF

28 Mai.

Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Voicu Paul, primarul interimar in exercitiu, a avut prima reactie de la pierderea alegerilor pentru functia de primar al Municipiului Alba Iulia, sub forma unei postari pe Facebook. continuă pe Adevărul

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

Fostul ministru PSD Mihai Fifor a pierdut alegerile locale pentru Primaria Arad, in fata candidatului PNL liberalul Calin Bibart. infrangerea a fost anuntata chiar de catre Mihai Fifor pe pagina de Facebook:.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Prima reactie a lui CTP cand a vazut rezultatele exit-poll. Ce s-a intamplat, de fapt, cu votul romanilor

Ca toti romanii, si Cristian Tudor Popescu a mers la vot. Acesta a delcarat ca a mers la vot aidoma unui peste care este aruncat pe mal si se sufoca. Un vehement critic al politicii prost facute, si de data asta a reactionat pe masura. Prima reactie a lui CTP cand a vazut rezultatele exit-poll .

EXCLUSIV Prima reactie a fiului lui Brigitte Sfat dupa ce mama lui a fost batuta crunt de Pastrama: Si-a meritat-o

Robert este intr-un scandal continuu cu mama lui si considera ca Brigitte merita tot ceea ce i se intampla. in plus, fiul femeii ii ia apararea lui Florin Pastrama dupa ce au fost publicate imaginile in care acesta o bate pe mama sa, intr-o parcare a unui supermarket. Brigitte, batuta in plina strada de sotul .

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

Prima reactie a lui George Scripcaru dupa ce a pierdut Primaria Brasov dupa 16 ani

George Scripcarua fost primarul municipiului inca din 2004, iar anul acesta a candidat pentru al cincilea mandat. La alegerile locale din 27 septembrie,Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )