Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

B1 B1,
Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala. continuă pe B1

Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Guvernul nu este dispus sa dubleze alocatiile, asa cum a decis joi Curtea Constitutionala, premierul Ludovic Orban afirmand ca acestea vor fi majorate etapizat, pana in iulie 2022. intrebat daca mai sunt cai de atac, dupa hotararea CCR, Orban a raspuns: Cu siguranta. Am mai trait acest episod.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Ludovic Orban, despre construirea unui spital regional in zona Galati-Braila: Proiectul a fost abandonat, dar reluam dezbaterile dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o declaratie de presa ca exista o discutie despre ridicarea unui spital regional in zona Galati Braila. Ludovic Orban, despre un.

Ludovic Orban, despre inchiderea timp de trei zile a scolilor unde exista sectii votare: Copiii vor face ce scrie in hotararea CNSU. Nu sunt valabile deciziile Comitetelor judetene pentru Situatii de Urgenta. Nu voi accepta a doua greseala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in zilele de vineri, luni si marti, toate scolile in care va fi organizata cel putin o sectie de votare pentru alegerile locale, vor functiona dupa scenariul ro.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati.

LUDOVIC ORBAN: Marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, ca marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante, precizand ca Guvernul are un program de investitii pentru a asigura conectarea celor doua judete pe mai multe cai.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan va avea in Guvernul pe care-l conduc un sprijin total

Premierul Ludovic Orban considera ca parteneriatul dintre Guvern si Primaria Capitalei este fundamental pentru solutionarea gravelor probleme ale Bucurestiului, el subliniind ca Nicusor Dan va avea un sprijin total din partea Executivului pe care il conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )