Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima reactie a directoarei liceului din Focsani, dupa imaginile compromitatoare in care aparea alaturi de un elev

Antena3 Antena3,
Prima reactie a directoarei liceului din Focsani, dupa imaginile compromitatoare in care aparea alaturi de un elev

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, a oferit o prima declaratie dupa ce in presa au aparut imagini intime cu ea si un elev de 19 ani. Viata mea intima si privata nu. continuă pe Antena3

Sotul directoarei liceului din Focsani, care e implicata intr-un scandal sexual fara precedent: Sunt devastat. Am avut incredere in ea

Directoarea Liceului de Arta din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, este protagonista unor imagini revoltatoare. Aceasta a fost surprinsa in ipostaze intime alaturi de un elev de-al sau, in varsta de 19.

Prima reactie a solistei trupei the Humans, dupa esecul de la Eurovision

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, a avut o prima reactie dupa esecul Romaniei de la Eurovision. Artista spune ca nu are ce sa isi reproseze si crede ca reusita Israelului se datoreaza.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat verdictul dat de DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat cererea procurorilor DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

Ancheta la Inspectoratul Scolar Vrancea, dupa aparitia unor imagini n care ar aparea n ipostaze intime directoarea unui liceu din Focsani si un elev de 18 ani

Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea incepe o ancheta, dupa ce in mediul online au aparut fotografii care i-ar infatisa, in ipostaze intime, pe directorul Liceului de Arte din Focsani si un elev de 18 ani. Directorul liceului, Taicutu Diana Rozalia, a demisionat luni dimineata, transmite News. ro.

Directoarea Liceului de Arta din Focsani si-a dat demisia in urma imaginilor scandaloase care au fost facute publice

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, a demisionat din functie in dimineata aceasta, in urma scandalului sexual in care este implicata. Mai multe imagini scandaloase in care apare.

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, acuzata ca a facut amor cu un elev major. Cum a raspuns aceasta... (VIDEO)

Un scandal sexual de proportii zguduie liceul de Arte din Focsani, directoarea institutiei fiind surprinsa in ipostaze indecente alaturi de un elev de 19 ani. Mai multe poze in care cei doi apar dezbracati.

Situatie revoltatoare la un liceu din Focsani. Directoarea institutiei, fotografiata in ipostaze intime cu un elev

Situatie revoltatoare la liceul de Arta Gh. Tatarescu din Focsani. Mai multe imagini in care aparea directoarea institutiei in ipostaze intime cu un elev au fost facute publice. in fotografiile.

Peste 100 de romani, blocati pe un aeroport din Italia dupa ce avionul s-a defectat

Romani umiliti pe un aeroport din Italia. Peste 160 de pasageri care urmau sa plece la Iasi din Bologna, au fost dati afara din aeroport dupa patru ore de asteptare, cand li s-a spurs ca nu mai exista nici o.

FOTO Directoarea Liceului de Arta din Focsani a demisionat dupa ce a fost implicata intr-un scandal amoros cu un elev

Imagini cu directoarea in scene tandre cu elevul au fost postate pe o pagina de Facebook. Profesoara sustine ca imaginile au fost livrate de sotul ei, cu care se afla in proces de divort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )