Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Directoarea Liceului de Arta din Focsani a demisionat dupa ce a fost implicata intr-un scandal amoros cu un elev

Adevărul Adevărul,
FOTO Directoarea Liceului de Arta din Focsani a demisionat dupa ce a fost implicata intr-un scandal amoros cu un elev

Imagini cu directoarea in scene tandre cu elevul au fost postate pe o pagina de Facebook. Profesoara sustine ca imaginile au fost livrate de sotul ei, cu care se afla in proces de divort. continuă pe Adevărul

Directoarea Liceului de Arta din Focsani si-a dat demisia in urma imaginilor scandaloase care au fost facute publice

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, a demisionat din functie in dimineata aceasta, in urma scandalului sexual in care este implicata. Mai multe imagini scandaloase in care apare.

Ancheta la Inspectoratul Scolar Vrancea, dupa aparitia unor imagini n care ar aparea n ipostaze intime directoarea unui liceu din Focsani si un elev de 18 ani

Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea incepe o ancheta, dupa ce in mediul online au aparut fotografii care i-ar infatisa, in ipostaze intime, pe directorul Liceului de Arte din Focsani si un elev de 18 ani. Directorul liceului, Taicutu Diana Rozalia, a demisionat luni dimineata, transmite News. ro.

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, acuzata ca a facut amor cu un elev major. Cum a raspuns aceasta... (VIDEO)

Un scandal sexual de proportii zguduie liceul de Arte din Focsani, directoarea institutiei fiind surprinsa in ipostaze indecente alaturi de un elev de 19 ani. Mai multe poze in care cei doi apar dezbracati.

Situatie revoltatoare la un liceu din Focsani. Directoarea institutiei, fotografiata in ipostaze intime cu un elev

Situatie revoltatoare la liceul de Arta Gh. Tatarescu din Focsani. Mai multe imagini in care aparea directoarea institutiei in ipostaze intime cu un elev au fost facute publice. in fotografiile.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

Femeie din Focsani, excomunicata din Biserica Ortodoxa si reclamata de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei, condamnata la nchisoare cu suspendare si plata a 10.000 de lei daune

O femeie din Focsani, excomunicata din Biserica Ortodoxa in anul 2015 alaturi de alte doua persoane, a fost condamnata la plata sumei de 10. 000 de lei daune morale Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, care a reclamat-o pentru pentru marturie mincinoasa. Instanta a gasit-o vinovata si a condamnat-o pe femeie la 6 luni de inchisoare cu suspendare dar si la plata daunelor morale catre Arhiepiscopie. Totul s-a intamplat dupa ce Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei a facut o plangere penala pe numele focsanencei ca urmare a unei serii de acuzatii la adresa fetelor bisericesti. Printre altele, femeia a lansat acuzatii precum luare de mita, la scurt timp dupa ce ea, alaturi de alte persoane, au fost excomunicate din Biserica Ortodoxa Romana, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )