Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros: Este dureros

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros: Este dureros

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, pentru Agerpres, ca Simona Halep ramane o campioana chiar daca a fost invinsa in finala turneului Roland Garros de Jelena Ostapenko,. continuă pe Antena3

Ilie Nastase o lauda pe Simona Halep, dar trage un semnal de alarma in privinta a ce va urma in perioada urmatoare

Ilie Nastase a urmarit finala de la Roland Garros, pierduta de Simona Halep, dar a avut cuvinte de lauda la adresa jucatoarei noastre.

Ilie Nastase explica victoria lui Halep: De aceea, Simona a reusit revenirea. Cum vede duelul cu Pliskova

Fostul lider mondial n-a primit invitatie la Roland Garros, dupa scandalul din Fed Cup, insa a savurat din plin victoria epica a Simonei Halep din sferturi.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-am controlat bine nervii si am rezistat la final. Ilie Nastase: Nu o critic. Acum joaca cu incredere

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

Ilie Nastase a remarcat unde a facut Simona Halep diferenta in meciul cu Pliskova: Eu am spus de la inceput!

Simona Halep este in finala turneului de la Roland Garros, dupa un meci extrem de incrancenat dar dus la capat cu bine contra Karolinei Pliskova.

Ilie Nastase: Simona a jucat bine, joaca cu incredere. Eu zic ca azi a fost finala

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, joi seara, ca Simona Halep a jucat bine in semifinala cu Karolina Pliskova, el precizand ca in opinia sa acest meci a fost finala de la Roland.

Cati bani primeste Simona Halep daca va castiga Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala Roland Garros si va juca azi meciul decisiv. Daca va castiga, va deveni primul jucator roman cu aceasta performanta in ultimii aproape 40 de ani, dupa succesul lui Ilie Nastase si al Virginiei Ruzici. Iata cati bani va castiga sportiva daca va iesi invingatoare.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

Simona Halep a oferit prima declaratie, dupa ce a pierdut finala de la Roland Garroscuscorul 6-4, 4-6, 3-6. Romanca se va afla, de luni, pe locul doi in ierarhia mondiala, informeaza.

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala

Simona Halep a vorbit cu Marion Bartoli la cald dupa semifinala castigata in fata Karoline Pliskova la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )