Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prima reactie a sefului CEC Bank, Radu Ghetea, despre creditul Ioanei Basescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima reactie a sefului CEC Bank, Radu Ghetea, despre creditul Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR si nici normele interne de creditare. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea: Am analizat si eu creditul si respecta legislatia, regulamentele BNR si normele CEC

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele.

Seful CEC Bank, primele declaratii despre scandalul creditului acordat Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR.

Ghetea despre creditul Ioanei Basescu: Respecta legislatia, regulamentele BNR si normele CEC.

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR si nici normele interne de creditare, informeaza Mediafax. Despre creditul de care se tot vorbeste in ultima perioada pot sa va spun ca l-am analizat si eu si consider ca, este o opinie personala, dar este si opinia bancii, nu s-au incalcat nici legile, nici regulamentele BNR si cu atat .

Radu Ghetea, seful CEC Bank: Legat de creditul dat Ioanei Basescu, nu s-au incalcat nici legile , nici normele BNR si nici normele interne ale bancii

Voi face doar o declaratie si nu am disponibilitatea de a raspunde la intrebari. Voi face mai multe declaratii cu alta ocazie. Nu pot da detalii sau informatii despre activitatea vreunui client si nici despre banca. Despre creditul care se tot vorbeste si consider ca nu s-au incalcat nici legile , nici normele BNR si nici normele interne ale bancii. Exista in acest moment o investigatie, va urma ancheta de la Parlament si haideti sa lasam lucrurile sa fie clarificate de cei in drept, a declarat Radu Ghetea, presedintele CEC Bank, aflat la seminarul EU COFILE organizat de BNR, Alpha Bank si Asociatia Romana a Bancilor.

Finantele solicita BNR un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu

Ministerul Finantelor solicita Bancii Nationale a Romaniei BNR) sa efectueze un control la CEC Bank, in legatura cu creditul acordat Ioanei Basescu.

BNR incepe un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu

Banca Nationala a Romaniei BNR) va incepe, la solicitarea Ministerului Finantelor, un control la CEC Bank in legatura cu creditul acordat Ioanei Basescu, a anuntat directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza.

BNR va face un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu: Verificarile, cerute de Ministerul Finantelor

Banca Nationala va initia, la solicitarea Ministerului Finantelor, un control de conformitate la CEC privind creditul acordat Ioanei Basescul. Controlul va fi inceput saptamana viitoare si finalizat pana la.

Radu Banciu, despre Mircea Badea: Ai prezentat ecografia cu copilul, dar dintr-un handicapat nu are ce sa iasa

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat vehement pe Mircea Badea, joi seara, dupa ce antenistul a prezentat in emisiunea sa ecografia copilului sau. Am vazut ca ai prezentat si ecografia cu copilul in burtica.

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand este proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,.

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand esti proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )