Libnet.ro
UNICEF

16:00

Seful CEC Bank, primele declaratii despre scandalul creditului acordat Ioanei Basescu

Antena3 Antena3,
Seful CEC Bank, primele declaratii despre scandalul creditului acordat Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR. continuă pe Antena3

Radu Ghetea, seful CEC Bank: Legat de creditul dat Ioanei Basescu, nu s-au incalcat nici legile , nici normele BNR si nici normele interne ale bancii

Voi face doar o declaratie si nu am disponibilitatea de a raspunde la intrebari. Voi face mai multe declaratii cu alta ocazie. Nu pot da detalii sau informatii despre activitatea vreunui client si nici despre banca. Despre creditul care se tot vorbeste si consider ca nu s-au incalcat nici legile , nici normele BNR si nici normele interne ale bancii. Exista in acest moment o investigatie, va urma ancheta de la Parlament si haideti sa lasam lucrurile sa fie clarificate de cei in drept, a declarat Radu Ghetea, presedintele CEC Bank, aflat la seminarul EU COFILE organizat de BNR, Alpha Bank si Asociatia Romana a Bancilor.

Prima reactie a sefului CEC Bank, Radu Ghetea, despre creditul Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR si nici normele interne de creditare.

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea: Am analizat si eu creditul si respecta legislatia, regulamentele BNR si normele CEC

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele.

Finantele solicita BNR un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu

Ministerul Finantelor solicita Bancii Nationale a Romaniei BNR) sa efectueze un control la CEC Bank, in legatura cu creditul acordat Ioanei Basescu.

BNR incepe un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu

Banca Nationala a Romaniei BNR) va incepe, la solicitarea Ministerului Finantelor, un control la CEC Bank in legatura cu creditul acordat Ioanei Basescu, a anuntat directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza.

BNR va face un control la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu: Verificarile, cerute de Ministerul Finantelor

Banca Nationala va initia, la solicitarea Ministerului Finantelor, un control de conformitate la CEC privind creditul acordat Ioanei Basescul. Controlul va fi inceput saptamana viitoare si finalizat pana la.

Primele condamnari in scandalul mitei de la bacalaureat

S-au dat primele condamnari in scandalul urias de la bacalaureat din aceasta vara de la liceul Bolintineanu. Presedintele comitetului de parinti a primit doi ani cu suspendare, iar vicele comisiei de examinare, un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )