Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prima romanca calificata in sferturile de finala de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Prima romanca calificata in sferturile de finala de la Indian Wells

Raluca Olaru are un parcurs excelent la turneul de la Indian Wells, unde a acces in sferturile de finala ale competitiei. continuă pe Adevărul

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturile probei de dublu / Duel cu Novak Djokovic si Fabio Fognini

Cuplul Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a invins, scor 6-3, 7-61), perechea Henri Kontinen/John Peers Finlanda/Australia), cap de serie numarul 8, calificandu-se in sferturile probei de dublu de la Indian Wells.

Simona Halep se califica in optimi, la Indian Wells. Meci muncit pentru romanca VIDEO

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Halep, meci mare la Indian Wells: De ce duelul cu Vondrousova are o importanta aparte pentru Simona

Simona Halep, deocamdata, nu straluceste sub soarele din California, insa, spre deosebire de nume mari ale circuitului feminin, care au parasit deja Indian Wells, romanca urmeaza sa joace in optimi.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 21:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 21:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 20:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 20:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Marius Copil, invins de Radu Albot in 62 de minute

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins clar de moldoveanul Radu Albot, cu 6-2, 6-2, vineri, in prima runda a turneului ATP de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 8. 455 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )