Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a zdrobit-o pe Barbora Strycova! Un singur lucru a deranjat-o pe jucatoarea noastra

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, vineri, dupa ce.

Suspendata pentru dopaj, divortata si nervoasa pe teren! Cine e prima adversara a Simonei Halep de la Indian Wells

In aceasta noapte, in urma meciurilor disputate in primul tur al turneului de la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adervara din runda secunda, atunci cand romanca va intra pe teren.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Digisport Transformarea spectaculoasa a Simonei Halep si raspunsul la intrebarea care sta pe buzele tuturor: NU!

Simona Halep va juca in aceasta noapte, in DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 23:55, cu Barbora Strycova, in turul II al turneului de la Indian Wells. Sportiva noastra a mers in SUA fara antrenor si le-a dezvaluit americanilor care sunt plusurile unei astfel de situatii.

Digisport: Omul dorit pe banca Simonei Halep ar fi castigat o avere din bonusuri

Sascha Bajin pare a fi numele ales de Ion Tiriac si Virginia Ruzici pentru a o antrena, in viitor, pe Simona Halep. Germanul trebuie acceptat, insa, si de sportiva noastra. Lucrurile sunt departe de a fi clare, mai ales ca tehnicianul neamt pare sa negocieze la sange contractele.

VIDEO Lovitura care ii poate aduce Simonei Halep o noua distinctie. Cu cine se bate jucatoarea noastra in top

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in sondajul pentru lovitura lunii februarie, iar castigatoarea va fi decisa prin votul fanilor.

Subiectele zilei: Nicusor Dan, prima reactie dupa decizia inaltei Curti: Esenta democratiei e ca cetatenii sa gaseasca pe buletinele de vot si optiunea pe care doresc sa o aleaga; Imagini socante intr-o sala de operatie din Craiova. Pacientul asteapta sa

Tudor Chirila: Dictatura nu se anunta la Breaking News. Dupa protestul de saptamana trecuta. Ce a facut viceguvernatorul BNR Florin Georgescu in biroul lui Liviu Dragnea? Ordonanta Valcov-Teodorovici a dat ceata in economie.

Sebastian Ghita, prima reactie dupa anularea mandatului sau de arestare: E pacat de anii acestia pe care i-am pierdut toti

Sebastian Ghita a vorbit in direct la Romania TV dupa anuntul privind anularea mandatului sau de arestare. Pot sa spun ca e o veste buna pentru mine si trebuie sa adresez multumiri judecatorilor care.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )