Libnet.ro
UNICEF

18:15

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren. continuă pe Hotnews

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a zdrobit-o pe Barbora Strycova! Un singur lucru a deranjat-o pe jucatoarea noastra

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4.

Suspendata pentru dopaj, divortata si nervoasa pe teren! Cine e prima adversara a Simonei Halep de la Indian Wells

In aceasta noapte, in urma meciurilor disputate in primul tur al turneului de la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adervara din runda secunda, atunci cand romanca va intra pe teren.

Digisport Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Simona Halep a invins-o pe Katerina Kozlova si s-a CALIFICAT in optimi la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Katerina Kozlova in minimum de seturi, duminica seara, dupa o ora si 47 de minute de joc. Romanca a reusit o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5. Astfel, jucatoarea de.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Cand si cu cine debuteaza Halep la Indian Wells

Simona Halep si-a aflat joi dimineata prima adversara de la Indian Wells.

Debut fara emotii pentru Halep la Indian Wells: Victorie categorica impotriva Barborei Strycova (VIDEO)

Simona Halep a debutat cu dreptul in cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Intrata direct in turul 2, romana a trecut cu 6-2 6-4 de cehoaica Barbora Strycova, numar 50 WTA, intr-o ora si 26 de mi.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 21:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 21:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 20:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 20:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )