Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima tara din lume cu transport gratuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima tara din lume cu transport gratuit

Rezolvarea unor probleme cere masuri indraznete. Luxemburg va deveni prima tara din lume in care transportul public va fi gratuit. continuă pe Ziarul Bursa

Prima tara din lume care va avea transport public gratuit

Luxemburg va deveni in curand prima tara din lume care va face transportul public in comun gratis, in urma unui plan elaborat de guvernul de coalitie reales, care este condus de Xavier Bettel, relateaza site-ul.

Luxemburg- prima tara din lume care va face transportul public gratuit

Luxemburgul va deveni prima tara din lume care va face transportul public gratuit. Tarifele pe trenuri, tramvaie si autobuze vor fi eliminate in vara urmatoare, conform planurilor guvernului de coalitie reales, condus de Xavier Bettel, care a fost depus juramantul pentru preluarea functiei de prim-ministru miercurea trecuta, relateaza The Guardian.

Prima tara din lume in care TRANSPORTUL PUBLIC va fi GRATUIT

Luxemburg va deveni prima tara din lume care va avea imtreg transportul in comun gratuit. Premierul Xavier Bettele a propus un plan care prevede ca din vara anului 2019 calatoriile cu toate mijloacele de.

Firea vrea sa dea transport gratuit. Cine o sa primeasca pomana de la Primarie

Elevii din Bucuresti cu varsta de pana la 18 ani ar putea calatori gratuit cu mijloacele de transport in comun ale STB , potrivit unui proiect al Primariei Capitalei ce va fi discutat pe 12 decembrie, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Cine va mai beneficia de transport gratuit. Se acorda gratuitate la transportul [] .

BURSELE DIN LUME Scade optimismul investitorilor privind rezolvarea conflictului SUA-China

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii avand temeri legate de capacitatea celor mai mari economii din lume - SUA si China - de a-si rezolva disputa comerciala.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

Acestea sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume

Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Ele contin vitamine esentiale, minerale, aminoacizi si polizaharide cu rol in cresterea.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

PROIECT Transport gratuit in Bucuresti pentru elevii din invatamantul preuniversitar bucurestean

Elevii din invatamantul preuniversitar obligatoriu care frecventeaza cursurile in Bucuresti vor beneficia de gratuitate la utilizarea mijloacelor de transport ale Societatii de Transport Bucuresti fosta RATB). Cel putin asa prevede un proiect de hotarare care urmeaza sa fie dezbatut in urmatoarea sedinta de Consiliu General al Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )