Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luxemburg- prima tara din lume care va face transportul public gratuit

Hotnews Hotnews,
 Luxemburg- prima tara din lume care va face transportul public gratuit

Luxemburgul va deveni prima tara din lume care va face transportul public gratuit. Tarifele pe trenuri, tramvaie si autobuze vor fi eliminate in vara urmatoare, conform planurilor guvernului de coalitie reales, condus de Xavier Bettel, care a fost depus juramantul pentru preluarea functiei de prim-ministru miercurea trecuta, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Prima tara din lume care va avea transport public gratuit

Luxemburg va deveni in curand prima tara din lume care va face transportul public in comun gratis, in urma unui plan elaborat de guvernul de coalitie reales, care este condus de Xavier Bettel, relateaza site-ul.

Prima tara din lume in care TRANSPORTUL PUBLIC va fi GRATUIT

Luxemburg va deveni prima tara din lume care va avea imtreg transportul in comun gratuit. Premierul Xavier Bettele a propus un plan care prevede ca din vara anului 2019 calatoriile cu toate mijloacele de.

Tara din Europa care-si trimite infractorii straini pe o insula pustie

O tara din Europa, membra UE, a luat decizia de a-si trimite infractorii straini pe o insula pustie. Conducerea conservatoare este de parere ca strainii care comit infractiuni n-au ce cauta in acest stat, iar de pe insula urmeaza apoi sa fie deportati in tarile de origine. in timp ce prin Romania guvernul modifica legile [] .

BURSELE DIN LUME Scade optimismul investitorilor privind rezolvarea conflictului SUA-China

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii avand temeri legate de capacitatea celor mai mari economii din lume - SUA si China - de a-si rezolva disputa comerciala.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Acestea sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant din lume

Fructele goji sunt fructele cu cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Ele contin vitamine esentiale, minerale, aminoacizi si polizaharide cu rol in cresterea.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

BURSELE DIN LUME Pietele europene si asiatice, in declin

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, investitorii fiind pesimisti dupa scaderea consemnata in ziua anterioara de pietele americane.

BURSELE DIN LUME Pietele, stimulate de detensionarea relatiilor comerciale SUA-China

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce, in weekend, SUA si China au decis sa mai atenueze tensiunile comerciale.

Ce sa mananci ca sa-ti scazi tensiunea pe loc. Combinatia de ingrediente care face minuni

Salata de castraveti si usturoi este una din cele mai sanatoase combinatii, recomandate hipertensivilor. Ingrediente 3 catei de usturoi Un castravete 3-4 linguri de apa O lingura de otet de mere Mod de prep.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )