Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima trecere de pietoni inteligenta din Brasov a devenit functionala

Adevărul Adevărul,
Prima trecere de pietoni inteligenta din Brasov a devenit functionala

Proiectul este unul pilot, dotari similare mai existand doar in Olanda. Trecerile de pietoni inteligente au rolul sa reduca numarul de accidente rutiere. La Brasov cele mai multe accidente sunt cele in care sunt implicati pietoni. continuă pe Adevărul

Cum vor arata trecerile de pietoni inteligente din Romania

Trecerile de pietoni inteligente isi fac aparitia si in Romania, iar unul dintre primele astfel de proiecte este inaugurat la Brasov, unde cele mai multe accidente sunt cele in care sunt implicati pietoni. Trecerea de pietoni inteligenta din Brasov este un proiect pilot, iar dotari similare mai exista doar in Olanda. O astfel de initiativa [].

FOTO Un brand danez de incaltaminte si accesorii a lansat prima piele moale transparenta din lume

Divizia de piele a brandului danez de incaltaminte si accesorii ECCO a lansat prima piele moale transparenta din lume, denumita Apparition. Avand calitati spectrale si un aspect aproape fantomatic, noua piele transparenta este disponibila intr-o gama larga de culori si poate fi utilizata atat pentru imbracaminte, cat si pentru incaltaminte.

Bacalbasa, prima reactie dupa suspendarea din PSD: Am raspuns unei provocari in timp ce eram huiduit

Deputatul Nicolae Bacalbasa a declarat, miercuri, pentru News. ro, dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD pentru comportamentul de marti din Parlament, ca din punct de vedere uman a raspuns unei provocari icir.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )