Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primar din Bihor, retinut pentru abuz in serviciu (SURSE)

România Liberă România Liberă,
Primar din Bihor, retinut pentru abuz in serviciu (SURSE)

Teodor Liviu Matica, primarul comunei bihorene Avram Iancu, si fostul primar al comunei Holod Daniel Ciolos au fost retinuti de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor pentru abuz in serviciu, dupa ce ar fi facut plati nelegale de aproximativ 850. 000 de lei, afirma surse judiciare. continuă pe România Liberă

Iasi. Notar public trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Un notar public din Iasi a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. Potrivit procurorilor ar fi vorba despre Mihai Suleap.

Fostul premier georgian a mai primit 3 ani de inchisoare pentru abuz de putere

Tribunalul din Tbilisi l-a condamnat pe fostul premier si fost ministru de Interne, Vano Merabishvili foto), la trei ani de inchisoare pentru abuz de putere intr-o investigatie legata de o crima, informeaza RIA.

DNA: Andrei Hrebenciuc, retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Acesta si-ar fi ajutat tatal sa ascunda provenienta terenului forestier primit

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit.

Rolul lui Andrei Hrebenciuc in mafia retrocedarilor: a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit grupul infractional care.

Andrei Hrebenciuc, RETINUT pentru 24 de ore dupa audieri care au inceput la 4:00 dimineata

UPDATE: Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi dimineata, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA .

Subiectele Zilei: Un procuror DIICOT a fost retinut pentru ca a luat mita o oaie; Istoria alegerilor prezidentiale. 1990, Ion Iliescu si pacaleala democratiei originale; Cat vor plati romanii pentru campania electorala a lui Ponta?

Spaga: Contract de vanzare-cumparare pentru 12. 000 de hectare pe numele lui Andrei Hrebenciuc. Biroul lui Andrei Hrebenciuc 29 de ani). Are labele picioarelor retezate, este orb si surd, insa statul ii refuza pensia de handicap. Drama unui batran din Iasi. Intr-o Romanie in care.

Dupa 15 ani de negocieri, Orchestra Filarmonicii din Berlin vine pentru prima oara in Romania

Aproximativ 2. 500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului George Enescu, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )