Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primaria Alba Iulia se imprumuta cu 100 de milioane de lei pentru a finanta mai multe obiective de investitii din oras

Adevărul Adevărul,
Primaria Alba Iulia se imprumuta cu 100 de milioane de lei pentru a finanta mai multe obiective de investitii din oras

Primaria Alba Iulia confirma intentia de a emite obligatiuni municipale in valoare de 100. 000 de lei, cu o maturitate cuprinsa intre 10 si 20 de ani, modalitate prin care sa poata finanta o serie de obiective de investitii in oras. continuă pe Adevărul

Grafitti urias realizat la Alba Iulia in gangul unui bloc. Primaria ofera 10.000 de euro unei asociatii din Bucuresti

Primaria Alba Iulia, in parteneriat cu o asociatie din Bucuresti, realizeaza, de 1 iunie, un desen graffiti urias in gangul unui bloc si pe trotuarul din fata acestuia. Activitatea este finantata cu 10. 000 de euro, suma care poate creste in functie de calitatea vopselei folosite.

inchisoare cu executare la Alba Iulia pentru un tepar profesionist din Bacau

Un tepar care a inselat persoane din mai multe judete ale tarii a fost condamnat de Judecatoria Alba Iulia la inchisoare cu executare.

Peste 100 de mii de lei pentru tiparirea buletinelor de vot pentru turul doi

Pentru turul doi de scrutin al alegerilor primarului general al municipiului Chisinau, Comisia Electorala Centrala informeaza ca vor fi tiparite 634. 547 de buletine de vot. Dintre acestea 408. 080 vor fi in limba romana, iar celelalte in rusa, transmite IPN.

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu ar putea primi un ajutor de investitii de 58,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor vrea sa aprobe acordarea unui ajutor de investitii de 58,5 milioane lei, exceptat de la obligatia notificarii, societatii nationale Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta, pentru anii 2018-2020, potrivit unui proiet de Ordin al ministrului transporturilor, publicat in dezbatere pe site-ul ministerului.

Noi fonduri europene: Max. 2,5 milioane Euro pentru firme ITC din Romnia. Ghidul si modelul de plan de afaceri propuse

Firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, din domeniul tehnologiei informatiei si comuncatiior ITC) vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 2,5 milioane de euro, printr-o noua linie de finantare, aflata in pregatire. Descarca propunerile de Ghid al solicitantului si de model de plan de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )