Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primaria Capitalei nu vrea sa-si asume pe propria raspundere redeschiderea Arenei Nationale

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei nu vrea sa-si asume pe propria raspundere redeschiderea Arenei Nationale

Primaria Capitalei nu vrea sa isi asume redeschiderea Arenei Nationale pe propria raspundere pana cand nu va exista o solutie legala clara care sa permita, din nou, organizarea competitiilor sportive, a declarat, vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al PMB, Alexandru Ichim. continuă pe Hotnews

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: Arena Nationala va putea fi folosita pe propria raspundere a beneficiarului dupa modificarea OG 52/2015

Arena Nationala va putea fi folosita pe propria raspundere de Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal pentru desfasurarea de competitii sportive pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, dupa ce modificarile aduse OG 52/2015 vor intra in vigoare, au precizat seful IGSU, generalul Ovidiu Vasilica, si adjunctul acestuia, colonelul Benone Duduc, joi, in urma unei vizite la stadion, potrivit Agerpres.

Gigi Becali: Eu nu intru pe Arena Nationala pe propria raspundere, nu mai ma duc la puscarie

Gigi Becali nu e de acord cu formula prin care Arena Nationala va gazdui meciuri pe propria raspundere a beneficiarului si nu vrea sa riste un accident.

Candidatul M10 la Primaria Capitalei a demisionat din functia de sef al Consiliului National de Integritate

Presedintele Consiliului National de Integritate CNI), Ciprian Cucu, a demisionat, luni, din functie. El si-a motivat decizia precizand ca nu doreste ca decizia sa de a candida la Primaria Capitalei, sustiut de Partidul M10, sa afecteze si vulnerabilizeze ANI si CNI.

Primaria Capitalei are un buget de austeritate. Ce proiecte se vor finanta in anul 2016

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, a calificat bugetul pentru 2016 destinat Bucurestiului ca fiind unul de austeritate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )