Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primarul din Iasi, vicepresedinte al PSD, cere abrogarea urgenta a ordonantelor si demisia ministrului Justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul din Iasi, vicepresedinte al PSD, cere abrogarea urgenta a ordonantelor si demisia ministrului Justitiei

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si lider al filialei Iasi a partidului, cere abrogarea urgenta a OUG de modificare a codurilor penale si demisia lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei. Chirica a facut. continuă pe Wall-Street Ro

Un vicepresedinte PSD cere retragerea OUG si demisia ministrului Justitiei

Mihai Chirica, primarul Iasului si vicepresedinte PSD, cere retragerea ordonantei privind codurile penale si, totodata, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Iohannis ii trimite lui Grindeanu o scrisoare in care cere abrogarea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, miercuri, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, in care cere abrogarrea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor penale.

Tensiune in PSD! Un vicepresedinte cere ABROGAREA ordonantei si DEMISIA lui ministrului Justitiei

Scandalul gratierii ar putea rupe PSD-ul. Un ministru si-a dat demsia deja, iar Mihai Chirica, liderul organizatiei judetene PSD Iasi, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca solicita abrogarea.

Primarul din Resita a intrat in greva din cauza ordonantei Dragnea

Primarul municipiului Resita, liberalul Ioan Popa, a anuntat miercuri ca a intrat in greva pe timp nelimitat, prin incetarea activitatii, ca semn de protest fata de adoptarea de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor penale, precizand ca este posibil ca si alti primari din judet sa procedeze la fel ca el, transmite Agerpres.

De ce a disparut Dragnea din peisaj? Seful PSD a fost sfatuit de consilierii israelieni sa se distanteze de Ordonante

Liviu Dragnea a fost sfatuit de consilierii israelieni, cei care au conceput si strategia electorala a PSD pentru alegerile parlamentare, sa se distanteze de demersul Guvernului Grindeanu de modificare prin.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )