Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primarul orasului Calafat, cercetat de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Primarul orasului Calafat, cercetat de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Marinel Guta, primarul municipiului Calafat, si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA pentru luare de mita, abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA-Craiova l-au trimis in judecata pe edilul orasului Calafat pentru comiterea infractiunii de luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata.

Fost director in Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore, marti, pentru pe infractiunea de luare de mita, pe Gabriel Toader, director in cadrul Ministerului Economiei la data comiterii faptelor. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, pentru dare de mita si complicitate la luare de mita.

Fost director in Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru ca ar fi luat mita 48 mc de beton

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore, marti, pentru pe infractiunea de luare de mita, pe Gabriel Toader, director in cadrul Ministerului Economiei la data comiterii faptelor. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, pentru dare de mita si complicitate la luare de mita. Potrivit procurorilor, Toader a pretins reprezentantului unei societati comerciale, printr-un intermediar, o cantitate de 48 mc de beton, pe care a utilizat-o ulterior la construirea unui imobil.

Director din Ministerul Economiei, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

ProcuroriiDNAOradea au retinut pentru 24 de ore un director din cadrul Ministerului Economiei sub acuzatia de luare de mita. Astfel, Toader Gabriel Rasvan a fost retinut alaturi de alte doua persoane,.

DNA: Primarul Municipiului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Gu and ta Mircea-Marinel, primar al Municipiului Calafat, pentru luare de mita si abuz in serviciu si a lui Coman Constantin, administrator al unor societa and ti comerciale, pentru complicitate la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, retinut pentru luare de mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata elaborate si al unor note de promovare, transmite Mediafax.

Tribunalul Bihor a decis arestarea fostului director din Ministerul Economiei Gabriel Toader, retinut pentru luare de mita

Tribunalul Bihor a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului director din MinisterulEconomiei Gabriel Toader, retinut de DNA pentru luare de mita. Alaturi de acesta au fost arestati.

Sef Politia de frontiera Oradea, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un poli and tist de frontiera de la Oradea a fost trimis in judecata, in stare de arest preventive, de procurorii DNA, pentru luare de mita and si trafic de influen and ta, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Primarul din Calafat, trimis in judecata dupa ce a primit o masina de lux pentru a favoriza un om de afaceri

ProcuroriiDNA l-au trimis in judecata pe primarul dinCalafat, Mircea Marinel Guta, pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Mediafax. Guta a primit o masina de lux de la un om de afaceri.

Judecatoare din Radauti, sub control judiciar pentru luare de mita

In loc sa-si petreaca vacanta pe litoral, o judecatoare din Radauti isi va face concediul la sectia de politie. Daniela-Mariana Prandea este cercetata de DNA sub control judiciar pentru luare de mita si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )