Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primarul din Calafat, trimis in judecata dupa ce a primit o masina de lux pentru a favoriza un om de afaceri

B1 B1,
Primarul din Calafat, trimis in judecata dupa ce a primit o masina de lux pentru a favoriza un om de afaceri

ProcuroriiDNA l-au trimis in judecata pe primarul dinCalafat, Mircea Marinel Guta, pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Mediafax. Guta a primit o masina de lux de la un om de afaceri. continuă pe B1

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA-Craiova l-au trimis in judecata pe edilul orasului Calafat pentru comiterea infractiunii de luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata.

DNA: Primarul Municipiului Calafat, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Gu and ta Mircea-Marinel, primar al Municipiului Calafat, pentru luare de mita si abuz in serviciu si a lui Coman Constantin, administrator al unor societa and ti comerciale, pentru complicitate la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

Primarul orasului Calafat, cercetat de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Marinel Guta, primarul municipiului Calafat, si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA pentru luare de mita, abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

Viceprimar din Constanta, trimis in judecata intr-un dosar de inselaciune

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata in stare de libertate a lui Iulian Olteanu, viceprimar al comunei constantene Mereni, pentru ca a facut declaratii false cu privire la suprafata de teren pretins detinuta in vederea exploatarii agricole si a inserat date nereale pentru a lua bani de la APIA.

Avocat din Baroul Bucuresti, retinut dupa ce ar fi primit 19.000 de euro pentru interventii la judecatori

Avocatul Bejan Pavel Cochior, din Baroul Bucuresti, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce asupra lui au fost gasiti 19. 000 de euro, pe care i-ar fi primit pentru a interveni la magistrati ai instantei supreme.

Terenul pe care primarul din Pungesti l-a concesionat Chevron, obtinut cu documente justificative

Terenul pe care primarul din Pungesti, Mircea Vlasa, l-a concesionat companiei Chevron pentru activitati de explorare a gazelor de sist a fost obtinut de edil in baza unor documente justificative, sustin reprezentantii Prefecturii Vaslui, in urma anchetei desfasurate in acest caz.

Terenul pe care primarul din Pungesti l-a concesionat Chevron, obtinut cu documente justificative

Terenul pe care primarul din Pungesti, Mircea Vlasa, l-a concesionat companiei Chevron pentru activitati de explorare a gazelor de sist a fost obtinut de edil in baza unor documente justificative, sustin reprezentantii Prefecturii Vaslui, in urma anchetei desfasurate in acest caz, potrivit Mediafax.

Un babat din Sebes a murit, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant

Un babat din Sebes a murit, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant. Omul era chiar patronul firmei care executa luzcrarile pentru o canalizare. Se pare ca acesta nu s-a asigurat atunci cand a intrat in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )