Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul Pitestiului a fost retinut de DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul Pitestiului a fost retinut de DNA

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Fiica primarului din Pitesti, Ema, a fost retinuta. Tudor Pendiuc este in continuare audiat la DNA

UPDATE - Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost retinut de DNA

UPDATE - Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA. El este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA: O minciuna mai mare nu exista. Am intrat in turul 2

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice. Edilul Pitestiului este.

Primarul Pitestiului Turdor Pendiuc, retinut de DNA: O minciuna mai mare nu exista. Am intrat in turul 2

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro, anunta Mediafax. O minciuna mai mare ca asta nu exista in Romania. Am intrat in turul 2, le-a spus Pendiuc jurnalistilor, cand a iesit incatusat din sediul DNA.

Tudor Pendiuc, retinut de procurorii DNA, este acuzat ca a prejudiciat bugetul Pitestiului cu 5 milioane de euro

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, retinut joi seara de procurorii DNA, este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, procurorii sustinand ca acesta ar fi prejudiciat bugetul orasului cu 5 milioane de euro. In schimb, primarul ar fi primit un apartament de lux pentru fiica sa, realizatoare la televiziunea nationala.

Tudor Pendiuc a fost prezentat judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva

Primarul Pitestiului, retinut joi seara de procurorii DNA, este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, procurorii sustinand ca acesta ar fi prejudiciat bugetul municipiului cu 5 milioane de euro. Astazi, Tudor Pendiuc a fost prezentat judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva, in aceasta seara edilul urmand sa afle daca pleaca acasa sau ramane in arest.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie. Fiica sa, retinuta pentru luare de mita

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia. si .

Afacerea care i-a adus primarului din Pitesti dosar penal. Tudor Pendiuc, retinut pentru o mita 1 milion de euro

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc si Valentin Visoiu, partenerul ginerelui presedintelui in retrocedarile ilegale, vor fi dusi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Pendiuc si Visoiu au.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )