Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul PNL din Targu-Jiu cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului

Hotnews Hotnews,
 Primarul PNL din Targu-Jiu cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului

Presedintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu, care este si primar al orasului, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, dupa ce acesta a declarat ca nu i se pare normal ca cei care lucreaza in IT sa fie scutiti de plata impozitului pe venit. continuă pe Hotnews

Liderul PNL Targu-Jiu cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului

Presedintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu, care este si primar al orasului, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, dupa ce acesta a declarat ca nu i se pare normal ca cei care lucreaza in IT sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

Primarul liberal din Targu Jiu ii cere demisia lui Ludovic Orban: Nu mai poate ramane nicio zi in fruntea PNL

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, presedintele PNL Targu Jiu, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, in urma declaratiilor privind anularea scutirii de la plata impozitului pe salariu pentru informaticieni.

VIDEO Protest in fata Universitatii Cuza din Iasi/ Se cere demisia lui Tudorel Toader din functia de rector

Cateva zeci de persoane s-au strans vineri dimineata in fata Universitatii Al. Cuza din Iasi, unde ii cer fostului ministru al Justitiei, Tudorel Toader sa demisioneze din functia de rector. Toader urmeaza sa se intalneasca astazi, la universitatea ieseana, cu presedintele Curtii de justitie a Uniunii Europene, iar organizatorii protestului spun ca oficialii europeni trebuie sa afle ca Tudorel Toader a fost complicele unor penali si ca nu a plecat decat atunci cand a fost dat afara.

Protest organizat luni in fata Ministerului de Externe pentru a-i cere demisia lui Teodor Melescanu

Comunitatea Declic si initiatorul petitiei online Melescanu, demisia! organizeaza luni, de la ora 18. 00, un protest in fata Ministerului Afacerilor Externe, pentru a ii cere demisia ministrului Teodor Melescanu, potrivit unui comunicat de presa.

SE CERE DEMISIA RECTORULUI TUDOREL TOADER Proteste in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Cateva zeci de persoane protesteaza, vineri, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cerand demisia rectorului institutiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca in timpul mandatului sau la Ministerul Justitiei a fost complicele unor penali.

Roxana Wring (USR) ii cere demisia Gabrielei Firea:Sunteti artizanul dezastrului RADET, cel mai mare esec edilitar pe care l-a cunoscut Bucurestiul

Roxana Wring, presedintele USR Bucuresti si consilier municipal, i-a cerut demisia primarului general Gabriela Firea pentru situatia critica in care a ajuns RADET, sistemul centralizat de incalzire din capitala.

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

Marian Godina cere demisia ministrului Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis:Cum isi permite un ministru sa stabileasca valoarea unui om?

Politistul Marian Godina a publicat un text dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan, dupa ce un un politist din Timis a fost impuscat in misiune in timp ce urmarea un infractor recidivist.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )