Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primarul Suceveni vrea imprumut de 25 mil. lei pentru o sala polivalenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul Suceveni vrea imprumut de 25 mil. lei pentru o sala polivalenta

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, ca va propune Consiliului Local sa aprobe obtinerea unui credit de 25 de milioane de lei pentru inceperea lucrarilor la constructia unei sali polivalente cu 5. 000 de locuri, proiect evaluat la 17. continuă pe Wall-Street Ro

Partidele politice au primit in 2015 de la buget de 6,8 mil. lei. Ce subventii au primit fiecare

Partidele au primit, in anul 2015, subventii de la bugetul de stat in valoare de 6. 468 lei, echivalentul a 6. 438 de salarii minime pe economie, informeaza Mediafax. Potrivit datelor Autoritatii Electorale Permanente, in 2015, cele mai mari subventii de la bugetul de stat au fost incasate de noul Partid National Liberal PNL si PDL) - 2. 196 de lei , Partidul Social Democrat - 2. 710 de lei si de Partidul Poporului Dan Diaconescu - 1. 026 de lei.

Cetatean olandez, trimis in judecata pentru obtinerea de fonduri europene de circa 4 mil. lei cu documente false

DNA Timisoara a dispus trimiterea in judecata, in libertate a Corneliei Maria Myra Jochems, cetatean olandez cu resedinta in Romania pentru obtinerea fara drept a fonduri europene de aproape un milion de euro, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Popescu Piedone contesta la tribunal cautiunea de 1,5 mil. lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv, transmite Agerpres.

Amenzi de pana la 2.000 lei pentru neindepartarea turturilor de pe acoperisuri

Persoanele fizice si juridice au obligatia ca, pe timp de iarna, sa indeparteze turturii de gheata formati la nivelul acoperisului imobilului, in caz contrar riscand o amenzi de pana la 2. 000 de lei, atrage atentia Primaria sectorului 6, printr-un comunicat de presa.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )