Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primele declaratii ale medicului supravietuitor: Am realizat ca o sa ne prabusim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele declaratii ale medicului supravietuitor: Am realizat ca o sa ne prabusim

Medicul Radu Zamfir de Institutul Fundeni, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, a declarat ca datorita lui Adrian Iovan sunt cinci oameni in viata, dupa ce aeronava a intrat in ceata, a pierdut inaltime, a. continuă pe Wall-Street Ro

Primele marturii ale medicului salvator. Radu Zamfir: Datorita lui Adrian Iovan suntem in viata

Medicul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si a ajuns la Bucuresti. Doctorul a sustinut o declaratie de presa.

Marturiile cumplite ale medicului Radu Zamfir, eroul din avion: Le-am dat toate indicatiile geografice!

Medicul Radu Zamfir, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentului aviatic din muntii Apuseni, a povestit, la Sinteza zilei, filmul tragediei: colegi tipand, avionul facut praf si combustibilul iesind.

Am CAZUT cu avionul! Primele cuvinte ale sefului echipei medicale, DUPA accident

Unul dintre medicii aflati in avion vorbea la telefon cu profesorul Irinel Popescu, in momentul prabusirii. La cateva clipe de la impact, medicul i-a spus sefului sau ca toti cei aflati in avion au.

Adrian Nastase a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu declaratii ale lui Basescu inaintea sentintei in dosarul Zambaccian

Adrian Nastase a sesizat, luni, Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu declaratii facute de presedintele Traian Basescu in dimineata zilei in care instanta a dat decizia in dosarul Zambaccian. Petitia fost inregistrata luni, la Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara urmand, cel mai probabil, sa fie sesizata, au declarat pentru Mediafax oficiali din CSM.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )